Військовослужбовці з Тернопільщини можуть скористатися перевагами соціальної картки учасника АТО

Військовослужбовці з Тернопільщини можуть скористатися перевагами соціальної картки учасника АТО

26.11.16 16:07 0 570
Всі учасники АТО та члени їх родин з Тернопільщини можуть отримати соціальну картку учасника АТО. Єдина вимога — мати офіційний статус учасника АТО (учасник бойових дій, інвалід війни або інші особи, за наявності документа, який підтверджує безпосередню участь в АТО, виданий не раніше 2014 року), члена сім'ї загиблого військовослужбовця, який брав безпосередню участь в антитерористичній операції.

Для отримання КАРТКИ необхідно звернутися безпосередньо до свого командира або заповнити заявку на сайті www.ukrazom.org. Така картка – іменна, має штрих-коди, за допомогою яких підприємці можуть надати допомогу.

Якщо у реальних учасників АТО виникають проблеми з реєстрацією статусу — їм також буде надано допомогу в цьому питанні, навіть до моменту отримання картки.

Подробиці можна дізнатися за телефоном гарячої лінії 0800507575, яка діє безкоштовно, або на сайті www.ukrazom.org.

Наразі в Україні існує замовлення від учасників АТО на 25 000 карток.

Нагадаємо, днями Тернопільська облдержадміністрація, обласна рада та громадська спілка "Об`єднання учасників АТО "УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!"" підписали Меморандум про співпрацю. Згідно з ним, учасники АТО можуть отримати картки, які діють знижки на товари і послуги.

Ця картка дозволить учасникам бойових дій отримувати безоплатні правові та юридичні консультації, безкоштовне обстеження та медичні послуги, психологічну допомогу, знижки на покупки у торговельних мережах України, а також гарантуватиме їм участь в освітніх та оздоровчих програмах. Наразі обсяг знижок та можливостей постійно збільшується завдяки новим партнерам, — на стадії перемовин знижки на пальне, інші всеукраїнські торговельні мережі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ