Кожен п’ятий демобілізований учасник АТО знайшов роботу через центри зайнятості Тернопілля

Кожен п’ятий демобілізований учасник АТО знайшов роботу через центри зайнятості Тернопілля

26.11.16 13:12 0 534
«До демобілізованих захисників України фахівці центрів зайнятості відносяться з особливою увагою, враховуючи соціальні, емоційні, психологічні аспекти, – повідомив директор обласного центру зайнятості Петро Химейчук. - Усім їм надаються інформаційні та консультаційні послуги щодо сприяння працевлаштуванню. Колишнім воїнам пропонують тимчасову зайнятість, професійну підготовку чи підвищення кваліфікації за рахунок коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття; консультують з питань започаткування власної справи».

У місцевих центрах зайнятості Тернопільщини упродовж січня-жовтня 2016 року було зареєстровано 1383 безробітних демобілізованих учасників АТО. З них 35 - мали інвалідність.

Петро Химейчук поінформував про те, що цьогоріч уже працевлаштовано 241 демобілізованого військового, з них 20 – отримали одноразову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності, 91 - повернувся на військову службу за контрактом, 59 - проходили професійне навчання, 47 – працювали на громадських та інших роботах тимчасового характеру.

За станом на 1 листопада ц.р. для 767-х колишніх учасників АТО продовжується пошук підходящої роботи.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: в області ...

КОМЕНТАРІ