На Тернопіллі військові,які мають офіційне підтвердження статусу УБДК,можуть отримати картку учасника АТО

На Тернопіллі військові,які мають офіційне підтвердження статусу УБДК,можуть отримати картку учасника АТО

26.11.16 10:52 0 568
Тернопільська облдержадміністрація, обласна рада та громадська спілка "Об`єднання учасників АТО "УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!"" підписали Меморандум про співпрацю. Важливою складовою спільної роботи є те, що учасники АТО та члени їхніх сімей можуть отримувати картки зі знижками на товари та послуги.

Як відзначив заступник Голови Тернопільської ОДА Юрій Юрик, діяльність громадських та волонтерських організацій є важливою складовою спільної державної політики щодо підтримки та соціального захисту українських військових та добровольців. Також він підкреслив, активність представників бізнесу Тернопільщини, які підтримують цю соціальну ініціативу та долучаються до проекту.

«Це абсолютно новий і цікавий соціальний проект, який передбачає об'єднання зусиль влади, підприємців, бізнесу, громадських організацій навколо питань вирішення соціальних проблем учасників Антитерористичної операції. Крім реального вирішення частини соціальних питань, він спонукає і певні інформаційні, цікаві, нові приводи в частині участі соціально відповідального бізнесу в підтримці якраз учасників Антитерористичної операції», - зазначив Юрій Юрик.

Детальніше - у сюжеті TV-4.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі жіночі ...
Наступна новина: В області,найбільше ...

КОМЕНТАРІ