Рівненщина: до органів прокуратури області з початку 2016 року надійшло 127 запитів на інформацію

Рівненщина: до органів прокуратури області з початку 2016 року надійшло 127 запитів на інформацію

26.11.16 10:08 0 550
До органів прокуратури Рівненської області упродовж 10 місяців 2016 року надійшло 127 запитів у відповідності до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», з яких органами прокуратури розглянуто 110.

Надано інформацію на 77 інформаційних запитів; 31 запитувачу роз'яснено норми Закону України «Про доступ до публічної інформації», відмовлено у наданні інформації на 2 запити; 17 запитів скеровано за належністю для організації розгляду належним розпорядникам інформації.

Найбільша кількість запитів (96) надійшла в апарат прокуратури області, до Рівненської місцевої прокуратури надійшло 17 запитів.

Найчастіше запитувалась інформація з кадрових питань (39 запитів).

Зокрема, запитувачі цікавились деклараціями та автобіографічними даними керівництва прокуратури області, керівників місцевих прокуратур; розміром заробітної плати працівників прокуратури; результатами перевірок прокурорів у відповідності до норм Закону України «Про очищення влади». Крім того, значна кількість запитів стосувалась питань досудового розслідування кримінальних проваджень, які викликали суспільний резонанс та підвищену увагу громадськості (31 запит).

Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень та запитівпрокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області на ...

КОМЕНТАРІ