У Рівненській області на автовокзалі м.Березне відбувся ярмарок вакансій

У Рівненській області на автовокзалі м.Березне відбувся ярмарок вакансій

26.11.16 10:24 0 554
Даний захід організовано в рамках проекту «Квиток до успіху» фахівцями Березнівського районного центру зайнятості, який дав можливість ознайомити жителів та гостей міста з актуальними вакансіями. Доречно відмітити, що присутні громадяни були досить активними. В першу чергу людей цікавили пропозиції з гідною оплатою праці, гнучким графіком роботи, можливістю перевезення працівників до місця роботи. Підходящу вакансію інспектора патрульної служби знайшов для себе демобілізований учасник АТО.

Зацікавлена молодь мала змогу проконсультуватись з фахівцями центру зайнятості щодо реєстрації в центрі зайнятості, послуг служби зайнятості та детальних умов праці запропонованих вакансій, отримати інформацію щодо навчання в закладах професійно-технічної освіти служби зайнятості.

Фахівці центру зайнятості роздали листівки з переліком вільних робочих місць, консультували щодо різноманітних питань: можливості отримання «ваучера» для осіб старших 45 років, підтвердження результатів неформального навчання.

Захід виявився доволі активним і цікавим. Хочемо подякувати за сприяння у його проведенні начальнику автовокзалу Майї Сиротюк.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: до органів ...
Наступна новина: У Тернополі жіночі ...

КОМЕНТАРІ