Завершився візит представників масмедіа Вінниччини до Свєнтокшиського воєводства (+фото)

Завершився візит представників масмедіа Вінниччини до Свєнтокшиського воєводства (+фото)

26.11.16 13:46 0 467
Як уже повідомлялось раніше, за особистої домовленості голови облдержадміністрації Валерія Коровія з керівництвом Сьвєнтокшиського воєводства, делегація провідних представників медіа-середовища Вінниччини з ознайомчим візитом перебувають у м. Кельце (Сьвєнтокшиське воєводство, Республіка Польща).

Відповідно до підготовленої програми, вінницькі журналісти відвідали офіс регіональної радіомовної станції в м. Кельце акціонерного товариства «Польське радіо». Даний інформаційний ресурс є філією загальнопольського радіо та фінансується за рахунок коштів держказначейства. Тут працює близько 100 осіб, серед яких 24 журналісти працює безпосередньо в регіональному офісі, а 6 – у найбільших містах воєводства. Під час зустрічі керівництво радіо розповіло про історію створення даного медіа, особливості роботи журналістів, операторів, технічного персоналу. Наглядно продемонстрували найсучаснішу апаратуру та телестудії, які дають можливість записувати високоякісний звук. Вінницькі журналісти мали можливість також відвідати найбільшу у м. Кельце радіостудію, яка є на радіо. В цьому приміщенні відбуваються концерти відомих музичних гуртів, які записують цілі альбоми на аудіо диски.

Крім того, в рамках акції радіо, у цьому приміщенні проходять щотижневі лекції за участю видатних політиків з Сейміку та Сейму і громадськості. Це є зручна платформа для обговорення важливих питань соціально-політичного життя регіону та країни в цілому. Діапазон покриття є одним з найбільших на території Сьвєнтокшиського воєводства. За результатами статистичних досліджень, дане радіо користується великою популярністю, про що свідчить кількість слухачів щодня – 260 тисяч осіб.

Окрім того, аби утримуватись на належному рівні в інформаційному просторі регіону, радіомовна станція в м. Кельце веде власну інтернет-сторінку.

Наприкінці візиту, вінницькі масмедійники відвідали офіс Сьвєнтокшиського телебачення, де ознайомились з роботою своїх польських колег.

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: в області ...
Наступна новина: Степан Барна: Доходи в ...

КОМЕНТАРІ