Тренди в фарбуванні волосся: Найактуальніші техніки і відтінки сезону.

Тренди в фарбуванні волосся: Найактуальніші техніки і відтінки сезону.

27.11.16 00:51 0 1050

У цьому сезоні, як і раніше, зберігається мода на природність. Зокрема, мова йде про переходи від відтінку до відтінку, кордони між якими повинні бути делікатними і практично непомітними. Далі ми розглянемо тренди у фарбуванні волосся, які будуть особливо популярними цієї зими.

«Курс на натуральність в індустрії краси був узятий ще кілька сезонів тому, і сьогодні природність як і раніше не втрачає своєї актуальності. Колір повинен лягати м'яко, а в фарбуванні важлива гра світла і тіні. Такого ефекту можна домогтися тільки завдяки складним сполученням відтінків - темних і світлих. Модні тренди в фарбуванні сезону осінь-зима 16/17 - це м'яке перетікання кольору, що імітує невловимий рух світла, що надає волоссю внутрішнє світіння, а також телпа колірна палітра. Стилісти вже дали тенденції своє ім'я - «комфортна розкіш».

Архітектура цього віяння будується навколо пошуку нових форм і колірних текстур, авангардного прочитання поняття традиційної розкоші, ігри об'єму і струмуючих фактур. Найактуальнішими трендами в фарбуванні волосся відповідно до концепції «комфортної розкоші» є сірі і темно-фіолетові димчасті кольори, оливкова гра світла і тіні, кавові, карамельні, а також крижані перламутрово-білі відтінки.

Техніка фарбування: модні тенденції

модні тенденціїЩоб втілити в життя головні тренди фарбування 2016, необхідно підібрати правильну техніку. У цьому сезоні провідні світові стилісти роблять ставку на черепахове фарбування, яке з шаленою швидкістю набирає все більшої популярності. Тут кольорові акценти розподіляються по всій довжині, таким чином імітуючи м'які рухи розплавлених металів на волоссі. Фарбування не обмежується однією палітрою - воно багатогранне і робиться в два етапи: спочатку створення світлих акцентів, а потім тонування відразу в декількох відтінках.

Не втрачає своєї актуальності і брондінг - техніка фарбування, при якій створюються хаотичні пасма різного рівня освітлення. Серед звичних натуральних пшеничних і платинових відтінків - красиві переливи зі складними нюансами перламутру, оливок, кави та карамелі.

Якщо ви давно мріяли змінити свій звичний образ, але боялися кардинальних змін, віддайте перевагу таким популярним технікам фарбування, як омбре і балаяж. Плавний і м'який перехід від темних коренів до світлих кінців - так виконується техніка омбре, яка була на піку популярності в 2010-2012 роках, але завдяки ефекту природного вигорілого волосся залишається в тренді і до цього дня.

Балаяж також називають «поцілунком сонця»: це найвільніша техніка фарбування без використання фольги, коли фарба наноситься на волосся широкими мазками.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: На Вінничині тренінги з ...

КОМЕНТАРІ