На Житомирщині пройшов Єдиний всеукраїнський стрілецький день.

На Житомирщині пройшов Єдиний всеукраїнський стрілецький день.

27.11.16 10:54 0 513
24 листопада на базі Новоград-Волинського загальновійськового полігону були проведені практичні заняття з вогневої підготовки в рамках проведення Єдиного всеукраїнського стрілецького дня з організаційним ядром загону оборони та ротою охорони Баранівського РВК.

Єдиний всеукраїнський стрілецький день вперше проводився саме з особовим складом підрозділів територіальної оборони Баранівського РВК та буде проводитись і в подальшому з військовозобов'язаними інших військових комісаріатів Житомирської області.

Всього прибуло 182 чоловіки, які є вихідцями з Баранівського району та входять до складу роти охорони Баранівського РВК. Рота охорони є структурним підрозділом Баранівського РВК, який створюється на особливий період і діє відповідно до покладених на нього завдань.

Метою проведеного заходу було:

* поглиблення теоретичних знань військовозобовязаних;

* відновлення практичних навичок війсковозобовязаних у поводженні зі зброєю та виконання нормативів зі стрілецької зброї;

* виховання у особового складу роти охорони усвідомлення важливості виконання завдань, що стоять перед ними, патріотизму та наполегливості у освоєнні військових знань;

* згуртованості та злагодженості роботи при виконання поставлених завдань.

Варто зазначити, що всі військовозобовязані Баранівського РВК, які залучались до участі у заході, поставились до завдань з розумінням та відповідальністю. Допомагали в організації занять голова Баранівської РДА Микола Вельчинський та перший заступник голови Володимир Хіміч.

Також варто відзначити, що особисто очолили підрозділи для проведення стрільб голови сільських (селищних) рад та громад (с. Кашперівка, смт Першотравенськ, смт Кам'яний Брід, с. Зеремля та інших).

Особовий склад військовозобов'язаних Баранівського району взяв участь у виконанні вправ стрільб з автомата «Калашникова» (АК-74) та пістолета «Макарова» (ПМ). Заняття на полігоні були організовані на 5 навчальних місцях, де кожен військовозобов'язаний зміг вивчити заходи безпеки під час стрільб, будову стрілецької зброї, потренуватись у виконанні нормативів неповного розбирання (складання) зброї та практично виконати вправи стрільби з АК-74 та ПМ.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Роль гаджетів в житті ...
Наступна новина: На Вінниччині вшанували ...

КОМЕНТАРІ