На Вінниччині вшанували пам'ять жертв голодоморів в Україні (+фото)

На Вінниччині вшанували пам'ять жертв голодоморів в Україні (+фото)

27.11.16 12:02 0 500
З метою гідного відзначення в області Дня пам'яті жертв голодоморів в Україні, відбувся мітинг-реквієм та церемонія покладання квітів з лампадками до пам'ятного знаку «Жертвам голодомору 1932-1933 років».

У заході взяли участь керівники області та міста, зокрема, голова облдержадміністрації Валерій Коровій, перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська, міський голова Сергій Моргунов, працівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, представники інститутів громадянського суспільства регіону, релігійних громад, трудових колективів, військовослужбовці, мешканці та гості міста.

День пам'яті жертв голодоморів – щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на четверту суботу листопада.

Це найтрагічніша сторінка в історії України та одна з найбільш великих катастроф за все існування людства. В цей день Україна вшановує пам'ять мільйонів жертв голодоморів і низько вклоняється проявленій стійкості та мужності нашого народу.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять жертв голодоморів в Україні, запалили пам'ятні свічки та поклали квіти.





































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині пройшов ...
Наступна новина: На Вінниччині грамотами та ...

КОМЕНТАРІ