На Вінничині тренінги з проведення електронних закупівель в системі Prozorro (+фото)

На Вінничині тренінги з проведення електронних закупівель в системі Prozorro (+фото)

27.11.16 08:07 0 524
Протягом 21 -23 жовтня 2016 року на базі комп'ютерного класу Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Вінницької області продовжувалися практичні навчальні тренінги з роботи в системі Prozorro.

Навчання було організовано Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку із залученням електронного майданчику E-tender. Тренінги проводив Костянтин Шабалтій - керівник відділу з розвитку е-tender.

За три дні у навчаннівзяли участь біля 300 представників тендерних комітетів обласних бюджетних закладів та установ, які фінансуються з обласного бюджету, а також представники тендерних комітетів Томашпільського таЛиповецького районів.

Учасники навчальних тренінгів мали змогу ознайомитися із законодавчими нововведеннями з питання публічних закупівель, а також отримати практичні навички роботи в електронній системі, професійні консультації з усіх питань роботи на майданчику та поради щодо дій в окремих ситуаціях.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тренди в фарбуванні ...
Наступна новина: На Вінничині у Києві ...

КОМЕНТАРІ