Види зимових шапок

Види зимових шапок

28.11.16 17:33 0 1049

У сезоні осінь-зима нинішнього року вражає розмаїття стилів і форм різних головних уборів. Види зимових шапок включають в себе і широкополі капелюхи стриманих відтінків, які рекомендується носити як з пончо і прямим недовгим пальто, так і з діловим костюмом.

Це і романтичні берети, маленькі і акуратні, які кокетливо прикривають пишний хвилястий чубчик. Ну а в'язані шапки ручної роботи, великі, об'ємні, з козирком або з широким відворотом, помпонами або з котячими вушками - прямо-таки фаворити цього сезону.

Тонкі і вузькі шапочки-біні були представлені на подіумі всіх відтінків веселки: жовті, сині, чорні, рожеві, білі. Але вони обов'язково повинні бути однотонними, хіба що емблема або невелика деталь контрастують і часто яскравіше самої шапки.

Шапки-панчохи переважно стриманих відтінків, але зі смисловими завзятими написами або прикрашені пряжками і брошками. Головна їх мета - виділити їх володарку з натовпу, довести, що вона оригіналка.

Все ще не забуваються шапочки з вушками а-ля Кішечка або а-ля Лиса, які щільно охоплюють голову спереду, вони на маківці стирчать кутами у вигляді гострих або, навпаки, згладжених волохатих вушок. До речі, придбати модну зимову шапку ви можете в інтернет-магазині www.vshapke.com.ua/.

МОДНІ ДЕТАЛІ

Нині додалася нова деталь - на одне з «вушок» пристібається вузька брошка тематичного змісту: мишка або пташка зі стразами і сердечком.

З головних новинок сезону можна назвати в'язані шапочки з меланжевої пряжі зі складним об'ємним малюнком. Хутряні помпони і пензлики можуть цікаво урізноманітнити рельєфну в'язку.

Тут головне правило - це складність на рівні неповторності. Якщо складний об'ємний малюнок з кіс і переплетень нагадує мордочку рисі, сови або тигра - це особливий плюс для модниці.

ХУТРЯНІ

І, звичайно, поза конкуренцією хутряні шапки. В основному очолюють подіумну лінію вушанки з недбало зав'язаними вушками назад. Причому в цьому році хутро повинне бути високим, природних відтінків, в крайньому випадку - з штучними підпалинами.

Деякі дизайнери доповнили багато видів зимових шапок поєднаннями трикотажу і хутряних вставок в об'ємних шапках з козирком. Трикотаж при цьому рельєфний, хитромудрий, з бахромою і витягнутими петлями, а хутро - вишуканих відтінків. На зав'язках, що спускаються з коротких смуг, що ледве прикривають вуха, повинні бути великі хутряні помпони.

Етнічні моделі

Для любителів етно-стилю дизайнери представили різні тюрбани і хустки з китицями, вигадливо закручені навколо голови і сколені брошками з різнокольоровими каменями.

У комплекті до них ідуть сумочки з такої ж тканини, оздоблені хутром. Шапки на всі випадки життя - такий девіз нинішнього сезону.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что такое четки?
Наступна новина: Топ смартфонів Xiaomi,про ...

КОМЕНТАРІ