Топ смартфонів Xiaomi,про які повинен знати кожний

Топ смартфонів Xiaomi,про які повинен знати кожний

28.11.16 23:02 0 977

Xiaomi не так давно опинилася на другій позиції з продажу в Китаї, поступаючись лише могутній компанії Apple. Однак лідерство американців буде недовгим, Xiaomi останнім часом представляє по-справжньому класні пристрої, про які, до речі, знає не кожен. У цій статті ми розповімо про найцікавіші продукти, точніше кажучи, смартфонах компанії, адже не варто забувати, в багажі у китайців ще і розумний телевізор, ваги, браслет Mi Band, а також багато іншого. До речі, в Україні придбати смартфони Xiaomi ви можете тут.

Сяомі Mi Note Pro

Насамперед потрібно сказати про її найголовніші пристрої на сьогодні, якими є 2 славних апарати Mi Note, а також Mi Note Pro. Перший, хоча і не такий сучасний та топовий, але все одно має певний потенціал. В запасі у гаджета процесор Snapdragon 801, 3 гігабайти оперативної пам'яті, камера з оптичною стабілізацією на 13 Мп, 5,7-дюймовий FullHD-дисплей.

Більш технологічна Pro-версія отримала вже QHD-розширення при тій же діагоналі, що дозволило помітно збільшити щільність пікселів, процесор тут також топовий Snapdragon 810, ОС - цілих 4 гігабайти, які, до слова, працюють за технологією Low Power DDR4.

Що у них спільного: дизайн, камера, заднє 3D-скло і переднє 2,5D, оболонка MIUI V6.

Сяомі називає Mi Note Pro найкращим пристроєм на ринку.

Сяомі Mi4

Сьогодні, ймовірно, Mi4 буде найпривабливішою покупкою. Апарат вражає матеріалами корпусу, привабливим зовнішнім виглядом, ціною, а також потужною начинкою.

Даний пристрій володіє схожими характеристиками з Mi Note: процесор Snapdragon 801, ОП - 3 ГБ, 5-дюймовий FullHD-екран, камера - 8 Мп.

Сяомі Mi 4i

Це краща пропозиція по співвідношенню ціна / якість не тільки серед китайських апаратів, а й на глобальному ринку. Данний пристрій має достатньо привабливу ціну, і за ці гроші ви отримаєте: 5-дюймовий FullHD-дисплей від компанії "Шарп", процесор Snapdragon 615, який, до речі, виготовлений в Індії - для індійців це стане приємним подарунком, адже гаджет досі є індійським ексклюзивом, - дві СіМ-карти з підтримкою 4G, камера 13 Мп, цікаво, але на сайті вказано, що виробником камери може виступати як "Самсунг", так і "Соні".

Також, зі слів Сяомі, в гаджет вбудовано акумулятор на 3120 мАч, що вистачить на цілий день експлуатації укупі з оптимізованої оболонкою MIUI V6, на ОС Андроїд версії Lollipop.

Сяомі RedMi 2

Даний смартфон також був представлений не надто давно. Він є бюджетним рішенням. Особливість Redmi 2 полягає в першу чергу в ціні. За цю суму вам доступні: відносно непоганий 4,7-дюймовий HD-дисплей - 312 точок на дюйм вистачить, щоб задовольнити потреби самих уважних, пікселів ви не побачите, процесор Snapdragon 410, 8 ГБ вбудованої і 1 ГБ оперативної пам'яті, камера 8 Мп, а також підтримка 4G і наявність двох слотів під СІМ-карти.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Види зимових шапок
Наступна новина: Чернігів: Владислав ...

КОМЕНТАРІ