Тернопіль отримав нотаріальну згоду на передачу землі для учасників АТО

Тернопіль отримав нотаріальну згоду на передачу землі для учасників АТО

29.11.16 08:26 0 488
26 листопада ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий підписав нотаріальну згоду на передачу земельної ділянки площею 84 гектари у комунальну власність Тернополя. За словами міського голови Сергія Надала, ідеться про землі, які міська рада планує виділяти під будівництво індивідуального житла учасникам АТО.

У офіційному документі, який підписаний керівником ТНЕУ, ідеться, що згода дана відповідно до рішення Вченої ради та трудового колективу. У зв’язку з цим університет просить припинити право постійного користування земельною ділянкою.

Очільник Тернополя зазначає, що ця згода ТНЕУ - це черговий крок до оформлення документації. Адже тепер, на підставі цієї згоди, необхідні документи повинен видати Держгеокадастр про передачу цієї землі у комунальну власність міста, змінюється її цільове призначення під житлову забудову, що передбачено існуючим Генеральним планом Тернополя, і тоді вже буде проводитися передача землі учасникам АТО.

Нагадаємо, що днями Держгеокадастр заявив, що хоче самостійно проводити видачу земель учасникам АТО лише для ведення сільського господарства та передавати її бійцям АТО з усієї області, а не лише тим, які проживають у Тернополі і перебувають у черзі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Владислав ...
Наступна новина: На Житомирщині завершили ...

КОМЕНТАРІ