На Тернопіллі триває подача заявок на конкурс “Великий проект”

На Тернопіллі триває подача заявок на конкурс “Великий проект”

29.11.16 12:42 0 456
Посольство США в Україні оголошує конкурс “Великий проект” на отримання грантів від Посольського фонду США збереження культурної спадщини (AFCP).

До участі у конкурсі запрошуються неурядові організації, музеї, керівні заклади культури та інші інституції, які мають відповідний досвід і можуть керувати проектами зі збереження культурної спадщини.

Зацікавлені учасники можуть подавати на конкурс значущі культурні та історичні об'єкти міжнародного чи національного значення, зокрема: археологічні об'єкти, історичні будівлі та пам'ятники, великі музейні колекції тощо. Перелік заходів, які не підлягають фінансуванню, додається.

Крім того, заявники повинні мати DUNS номер (умови отримання додаються).

Орієнтовний розмір грантів становить 200–500 тис. дол. США.

Для участі у Турі 1 даного конкурсу необхідно до 10 грудня 2016 року надіслати аплікаційну заявку і кошторис (форми додаються) з додатками англійською та українською мовами на адресу: KyivAFCP@state.gov. У темах двох листів вказати, відповідно: “AFCP-2017 Large Project ” UKR, {область України}, {назва проекту}” і “AFCP-2017 Large Project ” ENG, {область України}, {назва проекту}”.

Детальнішу інформацію щодо даного конкурсу можна отримати у додатках, на веб-сайті Посольства США в Україні (https://ukrainian.ukraine.usembassy.gov/uk/ ambassadors-fund.html), а також за тел.: +38 (044) 521-57-88.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Свитшот - модная деталь ...
Наступна новина: У тролейбусах Тернополя ...

КОМЕНТАРІ