У Рівненській області з кадровиками та учасниками АТО обговорили нагальні питання на семінарах

У Рівненській області з кадровиками та учасниками АТО обговорили нагальні питання на семінарах

29.11.16 12:00 0 731
24 листопада в Демидівському районному центрі зайнятості відбувся семінар для представників кадрових служб підприємств, організацій та установ на тему «Учасник АТО на вашому підприємстві. Успішна співпраця».

У заході взяли участь керівник громадської організації «Психологічна служба Євромайдану», координатор робочої групи центру допомоги учасникам АТО при Рівненській обласній державній адміністрації Ольга Яковлєва, головний державний інспектор Управління Держпраці у Рівненській області Наталія Міщук, головний спеціаліст Млинівського бюро безоплатної правової допомоги Олександр Войцеховський.

О.Яковлєва розповіла про особливості психологічної підтримки учасників АТО у колективі. Н.Міщук надала роз'яснення учасникам семінару про державні гарантії і пільги учасникам АТО та відповідальність роботодавця. О.Войцеховський поінформував про правові послуги, які можна отримати в центрі правової допомоги.

Учасникам семінару надано вичерпну інформацію щодо вищезазначених питань.

В цей же день провели і семінар для учасників АТО «Успішне повернення в мирне життя», в якому взяло участь 32 особи з числа безробітних громадян.

Координатор робочої групи центру допомоги учасникам АТО при Рівненській ОДА Ольга Яковлєва розповіла про те, що робити учасникам та членам родини, щоб реалізуватись та знайти своє місце в мирному житті, надала корисні поради.

В роботі семінару взяли участь начальник відділу пільг та персоніфікованого обліку управління соціального захисту населення Демидівської РДА Світлана Смалько, яка зазначила про пільги учасникам АТО та головний спеціаліст Млинівського бюро безоплатної правової допомоги Олександр Войцеховський проінформував про правові послуги, які можна отримати в центрі правової допомоги.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Визначено ...
Наступна новина: Топливный фильтр "Сепар ...

КОМЕНТАРІ