Вінничина: фахівці центрів соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді відвідали понад 9,5 тисяч сімей учасників АТО та склали «соціальні паспорти» їх потреб (+фото)

Вінничина: фахівці центрів соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді відвідали понад 9,5 тисяч сімей учасників АТО та склали «соціальні паспорти» їх потреб (+фото)

29.11.16 11:17 0 528
Про це під час щопонеділкової апаратної наради повідомила директор обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Олена Стоялова.

«Працівниками центрів, згідно розпорядження та доручень керівництва облдержадміністрації , здійснюється оцінка потреб учасників АТО,- повідомила вона.- Так, на початок листопада соцпрацівники відвідали 9547 сімей, в тому числі за місцем проживання 5475родин демобілізованих . За результатами візитів складено «соціальні паспорти» потреб. На цей показник складає 84% від загальної кількості сімей тих військовослужбовців, інформація про яких надана військовими комісаріатами».

Виявлені потреби переадресовуються центрами до структур, які мають відповідні повноваження для їх вирішення.

Учасникам АТО та членам їх родин під час відвідування надається інформаційна допомога щодо того, де можна отримати усі виплати та пільги, передбачені законодавством. Соціальні працівники залишають атовцям інформаційні буклети, підготовлені Центром за матеріалами, наданими психологами-волонтерами.

Олена Стоялова також зазначила наступне: «На рівні області ми співпрацюємо з Центром допомоги учасникам АТО. Завдяки ремонту, який проведено за рахунок коштів обласного бюджету, у березні в нас з'явився інформаційно- тренінговий центр, який використовується як для роботи з учасниками

АТО, так і для проведення навчальних заходів, нарад, тренінгів з різними цільовими групами».

У 2015 році з обласного бюджету було виділено більше як 130,0 тис. грн. на ремонт інформаційно- тренінгового центру,а у листопаді цього року передбачено кошти 90 тис грн. на його облаштування та придбання обладнання.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбулося обговорення ...
Наступна новина: Чернівці: Визначено ...

КОМЕНТАРІ