Вінничина: на реалізацію регіональних цільових програм «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» спрямував 85,4 млн. грн. кредитних ресурсів (+фото)

Вінничина: на реалізацію регіональних цільових програм «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» спрямував 85,4 млн. грн. кредитних ресурсів (+фото)

29.11.16 13:43 0 504
Про це під час апаратної наради в облдержадміністрації повідомив голова обласного фонду Володимир Бабошин.

Комунальну організацію « Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» створено з метою розширення на території області інвестування в будівництво житла та створення забудовникам сприятливих умов шляхом надання пільгових довгострокових кредитів на будівництво, спорудження інженерних мереж, впровадження енергоефективних технологій, підтримки особистих селянських та фермерських господарств.

Фонд є спеціалізованою, кредитно-фінансовою організацією, засновником якого виступає Вінницька обласна Рада.

Володимир Бабошин у формі презентації охарактеризував стан реалізації в області наступних програм:

- Регіональна програма підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2013-2016 роки;

- Регіональна цільова програма будівництва (придбання) доступного житла у Вінницькій області на 2010-2017 роки;

- Обласна програма “Питна вода” на 2012-2020 роки;

- Програма підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів у Вінницькій області на 2010-2015 роки (продовжена на 2016 рік);

- Програма розвитку особистих селянських, фермерських господарств, кооперативного руху на селі та дорадництва на 2016-2020 роки.

Він зокрема зазначив, що на реалізацію програми «Власний дім» Фондом профінансовано 41,1 млн. грн., на «Доступне житло» - 16,5 млн.грн., на програму з енергозбереження – 21,3, на програму «Питна вода» - 5 млн. грн., а на підтримку особистих селянських фермерських господарств – 1,5 млн. грн.

«Кредитні ресурси виділяються на зворотній основі, а кошти повертаються в бюджети різних рівнів на подальше їх рефінансування»,- підкреслив голова Фонду.

Найкращими у співпраці із «Обласним фондом сприяння інвестиціям та будівництву» Володимир Бабошин назвав Барський, Жмеринський, Козятинський, Липовецький, Літинський, Оратівський, Погребищенський, Тиврівський, Томашпільський райони.

Презентацію комунальної організації « Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» наводимо нижче.

Презентація.pptx



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному розпочато ...
Наступна новина: Ароматы нишевой ...

КОМЕНТАРІ