Валерій Коровій: «Ми повинні все зробити,щоб завершити поточний рік найбільш успішно. Маємо для цього всі передумови» (+фото)

Валерій Коровій: «Ми повинні все зробити,щоб завершити поточний рік найбільш успішно. Маємо для цього всі передумови» (+фото)

29.11.16 09:10 0 504
На цьому голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій наголосив під час щотижневої оперативної наради з керівниками структурних підрозділів ОДА.

За словами очільника регіону, у 2016 році за підсумками роботи сектору АПК Вінниччина має найвищі показники урожайності в Україні та найвищий вал зернових, найбільший обсяг сільськогосподарської продукції в цілому та в розрахунку на 1 особу, найкращі показники за темпами приросту сільськогосподарської продукції, а також перші позиції в державі за виробництвом молока, м'яса та цукру.

«Це результат сприятливих погодних умов та великого потенціалу, закладеного в аграрний бізнес. Більше того, в цьому році Уряд вперше створив належні умови, і за рахунок конкуренції на ринку збуту є нормальні ціни на сільськогосподарську продукцію. І зараз дуже важливо, щоб це відчули люди: через виплачені заробітні плати, сплачені податки, через добровільно реалізовані соціальні проекти в сільській місцевості», - наголосив Валерій Коровій.

Водночас він зауважив, що нині для регіону дуже відповідальний період, тож необхідно все зробити, щоб успішно завершити поточний рік. «Маємо для цього всі передумови», - підкреслив голова ОДА.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі до ...

КОМЕНТАРІ