Чернівці: Навчання в школах міста тимчасово призупинено

Чернівці: Навчання в школах міста тимчасово призупинено

30.11.16 14:17 0 515
За результатами моніторингу від 28 листопада 2016 року відвідування дітьми загальноосвітніх навчальних закладів м.Чернівців відсоток відсутніх дітей , захворівших на гострі респіраторні вірусні захворювання (ГРВЗ) коливається від 2% до 47,5%.

З метою попередження подальшого поширення захворюваності на ГРВІ, в тому числі на грип, локалізації епідемічного процесу та забезпечення стабільної епідемічної ситуації тимчасово призупинено навчально-виховний процес в загальноосвітніх навчальних закладах міста з 29.11.2016 р.по 02.12.2016р.

Начальнику управління освіти Чернівецької міської ради Мартинюку С.В. доручено забезпечити контроль проведення санітарно-гігієнічних , протиепідемічних, дезиінфекційних заходів в усіх закладах освіти. Забезпечити проведення санітарно-роз'яснювальної роботи серед учнів, батьків, персоналу з питань попередження зараження ГРВІ, в тому числі грипом.

Начальнику міського управління охорони здоров'я Незборецькому І.В. доручено здійснювати санітарно –освітню роз'яснювальну роботу серед населення щодо заходів індивідуальної та колективної профілактики, ГРВІ, в тому числі грипу, необхідності своєчасного звернення за медичною допомогою в разі появи ознак захворювання.

Начальнику управління Держпродспоживспілки у м. Чернівцях Лазарєву С.Ю. доручено забезпечити проведення щоденного моніторингу захворюваності на ГРВІ, в тому числі грипу, в усіх навчально –виховних закладах міста.

Відповідне розпорядження підписав Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

До відома учнів та батьків – домашнє завдання на цей період можна знайти на сайтах учбових закладів та міського управління освіти. Вчителі надаватимуть он-лайн консультації учням.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: регіональна ...
Наступна новина: Чернігів: Міський голова ...

КОМЕНТАРІ