Юрій Юрик зустрівся з головою Громадської Ліги Україна-НАТО

Юрій Юрик зустрівся з головою Громадської Ліги Україна-НАТО

30.11.16 13:14 0 509
Тернопільська обласна державна адміністрація зацікавлена у налагоджені співпраці з Громадською Лігою Україна-НАТО.

Про це йшлося під час зустрічі заступника голови обласної державної адміністрації Юрія Юрика та кандидата політичних наук, голови Громадської Ліги Україна-НАТО, уродженця Тернополя Сергія Джерджа.

«Наразі є дуже актуальними проведення семінарів, тренінгів щодо протидії інформаційній війні, роз`яснення для населення ролі НАТО тощо. На жаль, багато людей не мають чіткого уявлення про діяльність НАТО, мислять стереотипами. Тому ми готові долучитися до проведення інформаційно-роз`яснювальної роботи. Крім того, нас цікавлять спільні заходи щодо підтримки переселенців, сімей учасників АТО тощо», - підкреслив Юрій Юрик.

Відтак Сергій Джердж поспілкувався з представниками ЗМІ. Зокрема, йшлося про підсумки Варшавського Саміту НАТО.

Нагадаємо, що Варшавський саміт НАТО проходив у Польщі з 8 по 9 липня. Україна була представлена на найвищому рівну, а в основі співпраці став Стратегічний оборонний бюлетень, який схвалило керівництво країни напередодні саміту.

Він зазначив, що пройшло вже чимало часу, тому можна по-іншому оцінити події Саміту.

«Зараз ми можемо говорити про 40 напрямків допомоги Україні з боку НАТО. Насамперед йдеться про надання матеріально-технічної допомоги нелетального характеру. Але ми будемо задоволені цієї співпрацею тоді, коли будуть практичні результати, буде звільнена територія від окупантів, включно з Кримом. Поки що ми закликаємо країни, які є членами НАТО, більш інтенсивно допомагати Україні», - зауважив Сергія Джердж.

Довідково: Громадська Ліга Україна — НАТО — всеукраїнська спілка громадських організацій, які поділяють євроатлантичні цінності, підтримують курс на набуття Україною повноцінного членства в НАТО. Ліга є добровільним об'єднанням та формою співпраці громадських організацій України, будує відносини з органами державної влади, які залучені до реалізації євроатлантичного курсу України, на партнерських засадах та принципах взаємодопомоги у досягненні спільних цілей. Заснована 26 вересня2003 року і об'єднує 48 громадських організацій України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Законність використання ...
Наступна новина: Чернігів: Правила безпеки ...

КОМЕНТАРІ