В Закарпатській області посадовці Рахівської міськради розтратили півмільйона гривень нібито на капітальний ремонт дороги    розпочато кримінальне провадження

В Закарпатській області посадовці Рахівської міськради розтратили півмільйона гривень нібито на капітальний ремонт дороги розпочато кримінальне провадження

30.11.16 09:56 0 484
Розпочато кримінальне провадження

Тячівською місцевою прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення за ознаками ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України, попереджено розтрату, за цією схемою, ще понад 200 тисяч гривень.

Як наголосив начальник Рахівського відділу Тячівської місцевої прокуратури Віктор Ластовичак, перевірка щодо виявлення подібних порушень законодавства по інших об’єктах триває.

Рахівським відділом Тячівської місцевої прокуратури, в процесі опрацювання інформації щодо проведення робіт по ремонту доріг у місті Рахів, у порядку здійснення представництва інтересів держави у бюджетній сфері встановлено, що посадовці Рахівської міської ради, зловживаючи своїм службовим становищем, із використанням підробленого акту виконаних робіт здійснили розтрату бюджетних коштів у сумі майже півмільйона гривень на користь приватного підприємства нібито за проведення капітального ремонту ділянки дороги на одній із вулиць міста Рахів, хоча станом на час укладання договору потреби у виконанні зазначених робіт взагалі не було і такі роботи не проведено.

Здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні доручено слідчим органів Національної поліції.

На даний час слідство у кримінальному провадженні триває, вживаються необхідні заходи щодо встановлення всіх обставин кримінального правопорушення та винних осіб.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ