Тернопільські борці привезли з Мукачево одну золоту і дві бронзових медалі

Тернопільські борці привезли з Мукачево одну золоту і дві бронзових медалі

30.11.16 11:28 0 518
Вісімнадцятий міжнародний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам'яті Михайла Токаря, який відбувся у Мукачеві, об'єднав спортсменів із п'яти країн у боротьбі за першість. Команди із Молдови, Придністров'я, Румунії та Угорщини, а також українські спортсмени з Київської, Луганської, Донецької, Тернопільської, Рівненської та Львівської областей взяли участь у заході. Змагання пройшли у Мукачівській ДЮСШ. Загалом, двісті юнаків 2000-2001 років народження у 13-ти вагових категоріях від 32 до 100 кілограмів боролися за титул кращого. Команда із двадцяти суддів, семеро з яких міжнародної категорії, визначали кращих з кращих.

Вдало виступили на цих змаганнях вихованці Тернопільської ДЮСШ з греко-римської боротьби Олег Дикий, Віталій Гандзюк та Володимир Войтович. Так, Олег Дикий (на фото справа) у ваговій категорії 54 кг здобув золоту нагороду і виконав норматив кандидата у майстри спорту. Олег - студент Економічного коледжу ТНЕУ, представляє обласну ШВСМ.

Бронзові медалі завоювали учні Тернопільської школи №26 Віталій Гандзюк (вагова категорія 32 кг) - на фото зліва - та Володимир Войтович (вагова категорія 42 кг) – представник ШВСМ (на фото внизу). Тренери спортсменів Андрій Телебан та Володимир Лучанко.

Додамо, що турнір з греко-римської боротьби пам'яті Михайла Токаря, який традиційно проходить у Мукачево, вважається престижним серед спортсменів, адже слугує своєрідним стартом перед змаганнями європейського та світового рівня.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові продовжують ...
Наступна новина: Чернівецькі платники ...

КОМЕНТАРІ