У Рівненській області 14 кг бурштину,мотопомпу,2 квадроцикли без номерних знаків та зброю вилучено у жителя Рокитнівського району

У Рівненській області 14 кг бурштину,мотопомпу,2 квадроцикли без номерних знаків та зброю вилучено у жителя Рокитнівського району

30.11.16 18:24 0 564
На підставі ухвали слідчого суді у рамках розслідуваного кримінального провадження працівники Сарненської місцевої прокуратури та Рокитнівського ВП Сарненського ВП ГУНП в Рівненській області 25.11.2016 провели санкціонований обшук у мешканця с. Томашгород Рокитнівського району Рівненської області.

Виконувач обов'язків керівника Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області Артур Стельмащук повідомив, що у результаті обшуку виявлено та вилучено близько 14 кг каміння бурштину, 2 квадроцикли без державних номерних знаків, 1 мотопомпу кустарного виробництва на базі двигуна «Мерседес», мисливську рушницю та набої до неї.

Вилучені предмети поміщено на територію Рокитнівського відділення поліції.

На даний час вирішується питання про накладення арешту на майно.

Проводяться подальші слідчі дії з метою документування протиправної діяльності осіб, що незаконно видобувають бурштин-сирець.

Стан процесуального керівництва та досудового розслідування у зазначеному кримінальному провадженні перебуває на контролі Сарненської місцевої прокуратури.

Фото вилученого бурштину

Матеріали Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі працюють над ...
Наступна новина: В Закарпатській області за ...

КОМЕНТАРІ