Інтернет-магазин молодіжного одягу

Інтернет-магазин молодіжного одягу

30.11.16 01:37 0 1100

За своє життя людина змінюється безліч разів, рухаючись від безтурботного дитинства до мудрої і виваженої зрілості. Одним із найкращих, найяскравіших періодів однозначно є молодість. Це час, коли відкрито висловлюються думки, вирують почуття і протестний настрій. Все це неодмінно впливає на моду, а інтернет-магазин Protest.in.ua сприяє тому, аби протест був не тільки ефективним, але й стильним.

Трохи фактів

Якщо звернутись до історичного процесу на наших теренах, то може виявитися так, що протест - найбільш природна форма самовираження нашого народу. А як інакше себе може позиціонувати нація, котра до своєї незалежності йшла не одне століття, постійно відчуваючи опір сильних цього світу.

Наш магазин - це протест проти існуючої торгової системи, яка не дозволяє нормально розвиватись вітчизняному товаровиробнику, а клієнтам отримувати якісний і доступний (без 200 % націнки посередників) одяг і взуття. Наша назва була спробою виділитись на тлі однотипного істеблішменту, а вже за півтора місяці після того, як ми відчинили свої двері для перших відвідувачів, почалися події, які вилились у протест реальний і кровопролитний - революцію Гідності і війну на Сході.

Варті уваги

Революція, протест - це завжди стресові явища, які супроводжуються руйнування існуючої системи цінностей, причому, як можна судити із стану економіки, доволі реального. Ми ж зі свого боку намагаємося зробити усе, щоб у ці часи наша молодь не відчувала себе обділеною світом моди, а мала доступ до яскравих, неординарних і стильних речей по доволі привабливій ціні.

За час нашої роботи ми отримали схвальні відгуки від понад 3 сотень вдячних клієнтів. Щомісяця ми реалізуємо більше тисячі одиниць товарів, а це про щось та й говорить. Співпраця з нашим інтернет-магазином дає зацікавленій аудиторії очевидні переваги:

  • Підтримка вітчизняного виробника. Переважна більшість товарів, які ми реалізуємо через інтернет чи у роздрібній торговій мережі, має українське походження. До їх виробництва причетні понад 50 компаній, які так як і ми активно розвиваються і впроваджують нові ідеї;
  • Доступна ціна. Ставка на власного виробника і відсутність маси посередників дозволяє нам пропонувати стильний одяг і взуття по більш ніж привабливим цінам;
  • Зручний вибір. Знайти одяг на свій смак тепер набагато простіше - ефективний алгоритм пошуку та зручний інтерфейс допоможуть зробити це швидко;
  • Доставка. Ми співпрацюємо с найбільшими вітчизняними операторами ринку доставки товарів, що дозволяє нашим клієнтам на протязі 1-2 днів отримати своє замовлення в будь-якій точці країни.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Мебель в интернете

КОМЕНТАРІ