М'які приманки Bait Breath

М'які приманки Bait Breath

01.12.16 14:30 0 954

Компанія Bait Breath відома тим, що подарувала любителям рибної ловлі чудові по своїй ефективності приманки - їстівну гуму. Що характерно, цей японський виробник постійно розширює модельний ряд своєї продукції, при цьому працює в тісному зв'язку з найвідомішими рибалками-спортсменами, які досягли чималих перемог в міжнародних змаганнях.

Одним словом, оптимальне поєднання теорії та практики, яке веде до постійного вдосконалення. Це і є один з основних секретів того, чому рибу так приваблює приманка, що включає концентровану есенцію з запахом комах, ракоподібних і дрібних рибок.

Bait Breath використовує найсучасніші матеріали і широкий асортимент смакових пропозицій, тому приманки данного бренду дають можливість досягати високих результатів в лові риби в самих різних умовах.

Суміші смакових добавок, які включають в себе есенцію запахів комах, ракоподібних, риб та інших мешканців водних просторів - це секретна BYS-Mix формула, яка принесла безліч перемог японським спортсменам.

Їстівний силікон Bait Breath - зарекомендував себе і на Українській землі - за допомогою приманок Bait Breath були виграні досить багато регіональних та всеукраїнських першостей. Широкий модельний ряд приманок Bait Breath надає рибалці можливість підібрати приманку під самі нестандартні і складні умови лову.

Однією з перших на нашому ринку вітчизняні рибалки побачили приманку Bait Breath Bugsy. Зовнішній вигляд її вельми привабливий і нагадує гусеницю. Підходить вона для лову будь-якого хижака - активного і пасивного. Існує думка досвідчених рибалок, що Bugsy універсальна у виборі проводки, причому вдалий улов забезпечений при будь-які з них.

При ступінчастій проводці особливою ​​грою відрізняється приманка Bait Breath Mosya. Вона складається з окремих дисків, скріплених між собою міцними перегородками, що забезпечують максимальний ефект рухливості. Завдяки цьому в воді коливається кожна її частинка, залучаючи рибу різного калібру.

Досить легко заманити рибу за допомогою приманки Rush Craw, що імітує рачка. При проводці рухи приманки супроводжуються хаотичними коливаннями, що привертає окуня, а також судака і щуку різного розміру.

Модельний ряд силіконових принад досить великий, і є сенс купити приманку Bait Breath, щоб на власному досвіді переконатися, як працює їстівна гума на хижій рибі.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ