В Чернівецькій області алгоритм адміністративної послуги має сприяти реалізації прав,свобод і законних інтересів громадян

В Чернівецькій області алгоритм адміністративної послуги має сприяти реалізації прав,свобод і законних інтересів громадян

02.12.16 11:54 0 581
В регіональному сервісному центрі МВС в Чернівецькій області триває робота над втіленням цього завдання в життя.

Йдеться про інформаційні та технологічні аспекти послуг.

Іншими словами, надання кожної послуги має нагадувати добре налагоджений механізм, а той, хто отримує її, повинен мати можливість бачити програму, за якою він діє.

Виконання цього завдання передбачене Закону України «Про адміністративні послуги» та Наказом МВС України «Про затвердження типових інформаційних карток адміністративних послуг, які надаються територіальними органами з надання сервісних послуг МВС».

Наразі в територіальних сервісних центрах Буковини опрацьовуються «сценарії» дій, а саме: при видачі посвідчення водія на право керування транспортними засобами після закінчення навчального закладу, за результатами повторного прийняття іспитів із знання Правил дорожнього руху та навичок керування, у разі відкриття іншої категорії, з видачі документів, що регламентують перевезення небезпечних вантажів, реєстрації, перереєстрації колісних транспортних засобів. Загалом, буде підготовлено 27 інформаційних карток. Вони вміщуватимуть детальну інформацію про суб’єкта надання адміністративної послуги, його місцезнаходження, режим роботи, умови отримання послуги, її вартість та термін надання, підстави для відмови у наданні послуги,інші показники.

Ознайомитись з цією інформацією можна буде на оновлених інформаційних стендах в територіальних центрах, на офіційному сайті РСЦ, в соціальній мережі.

Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Делегація Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ