У Рівненській області два грабіжники,серед яких - неповнолітній,відібрали гроші та мобільний телефон у чоловіка з обмеженими можливостями

У Рівненській області два грабіжники,серед яких - неповнолітній,відібрали гроші та мобільний телефон у чоловіка з обмеженими можливостями

02.12.16 17:00 0 605
За погодженням із Дубенською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру двом жителям Радивилівського району у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч. 3 ст. 186 КК (відкрите викрадення чужого майна, тобто грабіж, поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, поєднаного з проникненням у житло, за попередньою змовою групою осіб).

Досудовим розслідуванням встановлено, що спільники, один із яких неповнолітній, заздалегідь змовившись, 23.11.2016 опівночі незаконно проникли шляхом вибиття скла у вхідних дверях до житлового будинку інваліда з дитинства І групи, та відібрали у останнього гроші в сумі 1 тис грн і мобільний телефон.

За гарячими слідами правоохоронцям вдалося затримати зловмисників. Частину коштів та мобільний телефон останні вже встигли реалізувати. На даний час до одного із підозрюваних застосовано запобіжний захід у виді домашнього арешту, іншому – питання про обрання запобіжного заходу вирішиться найближчим часом.

Триває досудове розслідування з метою з'ясування всіх фактичних обставин кримінального правопорушення та скерування обвинувального акту до суду.

Санкцією ч. 3 ст. 186 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

За матеріалами Дубенської місцевої прокуратури

Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратурою розпочато ...
Наступна новина: Валерій Коровій: Бюджетна ...

КОМЕНТАРІ