Делегація Вінниччини налагоджує співробітництво з Грузією (+фото)

Делегація Вінниччини налагоджує співробітництво з Грузією (+фото)

02.12.16 12:05 0 499
З 30 листопада по 1 грудня представники провідних підприємств Вінницької області на чолі з директором Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимиром Мережко за сприяння Посольства України в Грузії перебувають з офіційним візитом в Грузії з метою налагодження співробітництва та виходу вітчизняного бізнесу на грузинські ринки.

В рамках візиту делегація зустрілась на урядовому рівні з заступником міністра сільського господарства Гоча Цопурашвілі, директорами департаментів міністерства та заступниками мера м. Тбілісі Іраклі Леквінадзе та Александр Рухадзе. В ході зустрічі Мережко В.М. презентував аграрний, економічний та інвестиційний потенціал Вінниччини, а керівники провідних підприємств області презентували свою діяльність та ознайомили грузинську сторону з експортним потенціалом. Слід відзачити, що керівництво міністерства зацікавила продукція вітчизняних виробників і, як результат, вони готові прийняти делегацію бізнесу за напрямками спрямування з метою моніторингу цінової ситуації на ринку Грузіі та виходу наших товаровиробників в мережі супермаркетів.

Під час зустрічі з заступниками мера м. Тбілісі голова делегації проінформував про Стратегію розвитку м. Вінниці до 2020 року та в результаті було домовлено про перспективи встановлення співробітництва між м. Тбілісі та м. Вінниця.

Приємно відзначити, що делегацію Вінницької області увесь час супроводжував Тимчасовий повірений у справах України в Грузії Назаров Г.П.

З метою ознайомлення з практичним досвідом діяльності місцевих підприємств з іноземним капіталом, делегація відвідала завод «Panex», що функціонує з 2015 року та спеціалізується на виробництві стінних і покрівельних сендвіч-панелей, призначених для широкого кола споживачів: будівельних компаній, приватних забудовників, архітекторів, дилерів, індустріального будівництва.

Також, в рамках візиту делегація відвідала Будинок Юстиції - державний заклад Грузії, особливість якого полягає в концентрації ряду державних послуг в одній будівлі, та ознайомилась з механізмом функціонування сервіс-центру та основними видами послуг, що надаються в установі. Зокрема українській делегаціі були показані приклади оформлення закордонного паспорту за 10 хвилин, процедуру реєстраціі автомобіля за 5 хвилин та процедуру реєстраціі нерухомості за 7 хвилин.





























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ