Прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем службовими особами Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області    Прокуратура виявила у діях службових осіб Головного управління Держгеокадастру в З

Прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем службовими особами Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області Прокуратура виявила у діях службових осіб Головного управління Держгеокадастру в З

02.12.16 16:51 0 609
Прокуратура виявила у діях службових осіб Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області ознаки зловживання службовим становищем, що спричинило інтересам держави істотну шкоду.

Розпочато кримінальне провадження - попередня правова кваліфікація ч.1 ст.364 КК України.

Як повідомив виконувач обов’язків керівника Тячівської місцевої прокуратури Віктор Кузан, Рахівським відділом місцевої прокуратури опрацьовано інформацію управління Держгеокадастру у Рахівському районі щодо надання у власність громадянам земельних ділянок на території полонини «Довга». Встановлено, що протягом 2015 - 2016 років наказами Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області у власність фізичним особам, для індивідуального садівництва на полонині Довга за межами села Чорна Тиса Рахівського району було виділено 8 земельних ділянок площею 0,12 га кожна, загальною площею майже 1 га.

Проекти землеустрою щодо відведення вказаних земельних ділянок у власність були погоджені відповідними висновками управління Держземагентства у Рахівському районі.

Однак, полонина Довга розміщена на висоті понад 1600 метрів над рівнем моря, що унеможливлює закладення багаторічних плодових культур, тобто зайняття садівництвом. Враховуючи цей факт прокуратурою розпочато вказане кримінальне провадження.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Какие есть виды детской ...
Наступна новина: У Рівненській області два ...

КОМЕНТАРІ