Вінничина: діти пільгових категорій з Немирівського району взяли участь у благодійній акції «Подорож у дитячий світ» (+фото)

Вінничина: діти пільгових категорій з Немирівського району взяли участь у благодійній акції «Подорож у дитячий світ» (+фото)

02.12.16 10:32 0 534
На Вінниччині продовжується благодійна акція «Подорож у дитячий світ» під патронатом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія за участю мецената Сергія Капусти.

У перший день зими дитячий ігровий центр « Ігроманія» прийняв дітей із Немирівського району.

« ми привезли в « Ігроманію» дітей пільгових категорій , які потребують особливої соціальної уваги та підтримки – це діти атовців-учасників бойових дій, діти з багатодітних родин, діти з інвалідністю, діти-сироти та ті, що позбавлені батьківського піклування»,- коментує Валентина Астаніна - начальник відділу сім'ї, молоді та спорту Немирівської районної державної адміністрації , яка разом із своїми колегами супроводжує дітей.

Вона висловила щирі слова подяки організаторам благодійної акції та особисто голові облдержадміністрації Валерію Коровію за піклування про дітей вразливих категорій, адже вони ,зазвичай, не мають можливості зі своїми рідними відвідати подібний розважальний центр.

«Подорож у дитячий світ» розпочалась для дітей із Немирівського району зі знайомства з різноманітними площадками ігрового розважального центру «Ігроманія». Діти, яким були на цілий день дозволені усі розваги центру, розділились на кілька груп : найменші – стрибали на батуті, грали в ігрові автомати, випробовували різноманітні «технічні засоби», старші - освоювали техніку катання на роликових ковзанах, але усі, без винятку, насолоджувались грою в боулінг, змагаючись у вправності та демонструючи швидку реакцію.

Як завжди, маленьких учасників благодійної акції нагодували смачним обідом, після чого на них чекав сюрприз. Неочікуваним бонусом для гостей з Немирівського району стало відвідання автодрому.

Досхочу накатавшись на електромобілях, маленькі немирівчани разом із вихователями відвідали «Подільський зоопарк».













































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі управління ...
Наступна новина: Лісівники Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ