Представники провідних підприємств Вінниччини налагоджують ділову співпрацю в Грузії (+фото)

Представники провідних підприємств Вінниччини налагоджують ділову співпрацю в Грузії (+фото)

02.12.16 12:28 0 504
Вчора, 30 листопада, в рамках робочого візиту представників провідних підприємств області відбулася українсько-грузинська ділова зустріч. В ході зустрічі Директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Мережко В.М. презентував ділові можливості та інвестиційні пропозиції Вінницької області. Голова правління ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат» Чаленко Д.А, директор філії переробного комплексу ТОВ «Вінницька птахофабрика» Лещенко І.В. та генеральний директор ТОВ «Агро-еталон» Шафієв Г.Д. презентували діяльність одних з найбільш успішних та ефективних підприємств області.

Генеральний директор ТПП Грузії Давид Церцвадзе ознайомив українську сторону з роботою Торгово-промислової палати, а Національне інвестиційне агентство ознайомило українських підприємців з особливостями ведення бізнесу в Грузії та ініційованими грузинським урядом інвестиційними портфелями. Друга частина заходу пройшла в форматі B2B зустрічей, де українські та грузинські компанії обговорили можливості встановлення ділових контактів.

Також делегація відвідала міжнародну виставку Agro+Food+Drink+Tech Expo Georgia 2016. Дана виставка являється однією з найпопулярніших виставок даної тематики на Кавказі та пропонує учасникам найкращі можливості для запуску нових продуктів на ринках Кавказу та залучає велику кількість покупців та відвідувачів-експертів.

В ході візиту керівник делегації Мережко В.М відвідав Посольство України в Грузії, де зустрівся з Тимчасово повіреним у справах України в Грузії Назаровим Г.П. та обговорив стан україно-грузинського співробітництва.

Як результат, були досягнуті домовленості залучати вінницький бізнес до участі у виставках, ярмарках та інших заходах, які будуть проходити в Грузії,з метою підвищення експортного потенціалу наших підприємств.



































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ