Валерій Коровій привітав працівників прокуратури Вінниччини з професійним святом (+фото)

Валерій Коровій привітав працівників прокуратури Вінниччини з професійним святом (+фото)

02.12.16 16:30 0 468
1 грудня, в прокуратурі Вінницької області відбулись урочистості з нагоди Дня працівників прокуратури України.

Привітати з професійним святом колектив, ветеранів органів прокуратури завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Анатолій Олійник, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, керівники судів та правоохоронних органів регіону.

Звертаючись до присутніх Валерій Коровій в першу чергу подякував колективу прокуратури за сумлінну працю. «У Вінницькій області запорукою успіху є тісна та ефективна співпраця правоохоронних органів, а серцевиною цієї співпраці є прокуратура. Кожен з вас розуміє, як нелегко жити у період стрімких змін, в тому числі в період глибокого реформування правоохоронних органів.

Тому перед нами стоять дуже важливі завдання. В першу чергу це безпека громадян. Тому бажаю кожному з вас терпіння, виважених рішень та позитивних здобутків у вашій не легкій роботі.

Нехай й надалі високий професіоналізм працівників галузі, ваш досвід і знання, сприяють піднесенню авторитету не лише Вінниччини, а й держави в цілому», - наголосив очільник області.

В ході урочистостей кращих працівників прокуратури області нагороджено відомчими відзнаками, грамотами Вінницької облдержадміністрації, обласної Ради та міської ради.















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині з початку ...
Наступна новина: Спорт товары от TERRASPORT

КОМЕНТАРІ