Вінничина: на ведення лісового господарства області держпідприємствами галузі за 9 місяців направлено 167 млн. грн.

Вінничина: на ведення лісового господарства області держпідприємствами галузі за 9 місяців направлено 167 млн. грн.

02.12.16 09:52 0 446
З них лише 473 тисячі – кошти місцевого бюджету, решта – власні кошти. Про це повідомляє прес-служба Вінницького ОУЛМГ за матеріалами колегії Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства.

У 2016 році держпідприємства лісового господарства області спрацювали ефективно. Плани лісовідновлення та лісорозведення виконано. Відтворено 1510 га лісів. Прийнято й підготовлено 300 га земель для створення у 2017 році захисних насаджень. Особливу увагу приділено якості проектів створення лісових культур, насіння, посадкового матеріалу. Проводиться значна робота по облаштуванню діючих та створенню нових лісових розсадників, розширення площ тепличного та парникового господарства.

Начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Бондар, виступаючи на колегії, підкреслив, що вся робота держпідприємств лісового господарства має бути економічно ефективною. А 2016 рік яскраво продемонстрував, що трудові колективи готові й уміють господарювати. Підприємства отримали значно більші надходження від реалізації та переробки деревини, ведення мисливського господарства, побічного користування, реалізації декоративних вічнозелених рослин.

Проаналізовано роботу кожного держлісгоспу за минулий рік, заслухано інформацію директорів держпідприємств про стан справ на виробництві.

На засіданні колегії ВОУЛМГ намічено ряд заходів щодо виконання планових завдань на перший квартал 2017 р., співпраці з органами виконавчої влади і місцевого самоврядування в питаннях виділення земель під заліснення, дотримання іншими лісокористувачами області Лісового кодексу, підготовки до Всеукраїнської акції "Майбутнє лісу – в твоїх руках". Перед директорами держпідприємств поставлено завдання в найкоротші терміни виступити на сесіях органів місцевого самоврядування для інформування про роботу лісівників, залучення коштів місцевих бюджетів для створення нових лісів.

За інформацією прес-служби Вінницького ОУЛМГ

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 30 листопада на дорогах ...
Наступна новина: На Тернопіллі визначили ...

КОМЕНТАРІ