Дедлайн голови ОДА виконано: інвестиційний портал області працює

Дедлайн голови ОДА виконано: інвестиційний портал області працює

03.12.16 09:44 0 565
Дедлайн голови облдержадміністрації Ігоря Гундича щодо початку функціонування інвестиційного порталу Житомирської області виконано.

На своїй першій прес-конференції голова ОДА зазначив, що інвестиційний портал має запрацювати з 1 грудня.

інвестиційний портал вже працює. Його мета – у повному обсязі надавати вичерпну інформацію про інвестиційний потенціал та експортні можливості регіону.

— Голова ОДА Ігор Гундич зазначає: «Для того, аби в область надходили іноземні інвестиції, необхідно себе рекламувати. Іноземець, який готовий вкладати свої кошти в бізнес на території нашої області, повинен мати вільний доступ до інформації про потенціал та можливості регіону, бачити позитивні приклади та мати можливість зв'язатися з потрібними людьми».

За словами директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА Олексія Шатила, портал працює на 2 мовах – українській та англійській. Там розміщено інформацію про адміністративно-територіальний поділ області, її природно-ресурсний потенціал, ключові переваги для інвесторів, якщо вони виявлять бажання працювати в області.

На веб-порталі можна знайти і перелік земельних ділянок та виробничих приміщень, що пропонуються інвесторам для реалізації інвестиційних проектів в області. Всі об'єкти винесені на карту GoogleMaps, подана інформація про них та контактні дані.

Для полегшення процесу відбору інвестиційних об'єктів є фільтри по районах та містах області, по площі та типу.

У майбутньому планується поповнити портал інформацією про успішні проекти з іноземними інвестиціями, а також матеріалами для партнерства у торгово-експортній сфері.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Документальна ...
Наступна новина: На Вінниччині планується ...

КОМЕНТАРІ