Вирішення господарських спорів

Вирішення господарських спорів

05.12.16 15:03 0 958

Суспільство наше влаштовано таким чином, що одна його частина виступає виробником благ, а інша – їх споживачем. Причому, залежно від виду блага, ці ролі можуть мінятися, що створює доволі складну систему господарських взаємовідносин всередині держави.  Згідно з Господарським кодексом України, існує кілька основних суб’єктів чи учасників цього процесу, серед яких можна виділити фізичні і юридичні особи, а також органи самоврядування різних рівнів.

Зрозуміло, що дана діяльність відбувається на підставі певних усних або письмових домовленостей (договорів про співпрацю і т. п), в які необхідні для чіткого розмежування і встановлення прав та обов’язків обох сторін. І от коли, якийсь із пунктів не виконується однією стороною, то по відношенню до іншої виникає прецедент порушення законних прав або підстава для господарського спору.

Господарським прийнято називати спір, який якраз і виникає в процесі здійснення сторонами господарської діяльності. Це можуть бути питання договірні, майнові чи немайнові. Кожен аспект цієї проблеми добре відомий і являється одним із ключових напрямів роботи юридичної компанії «LegalProfservice». До компетенції компанії входить весь обсяг питань, пов’язаних досудовим врегулюванням спорів, а також безпосереднім представництвом інтересів клієнтів у судах різної інстанції.

Досудове врегулювання

Залежно від існуючих претензій сторін, їх вирішення може бути досягнуто без судової тяганини. Такий підхід дозволяє зекономити час, кошти, та, що найголовніше, партнерські взаємовідносини. Хоча досягти успіху в такий спосіб вдається не часто, починати потрібно саме з нього.

Наші юристи володіють глибокими знаннями в даній царині, тому зможуть ефективно налагодити діалог між сторонами, починаючи з вивчення матеріалів справи, її правової оцінки і закінчуючи веденням офіційної переписки.

Судовий процес

У випадку, якщо розійтись у спорі не вдалося, як то кажуть, «полюбовно», наш колектив завжди готовий продовжити представництво інтересів клієнта у судовому порядку (перша, апеляційна, касаційна інстанції). Юристи компанії допоможуть зі збором документів, а також побудовою грамотної і виграшної правової позиції.

Зокрема, ми маємо великий і успішний досвід у наступних сферах господарського права:

  • Стягнення заборгованостей;
  • Відшкодування збитків;
  • Визнання правомірності чи неправомірності договорів;
  • Визначення права власності;
  • Припинення договірних зобов’язань та інші види господарських спорів, що відповідають чинному законодавству України в даній сфері.

Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті компанії за посиланням http://legalprofservice.com.ua/107-hoziaystvennie-spori.html, або у телефонному порядку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Підручники для 7 класу за ...
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ