Что собой представляет євроштакетник?

Что собой представляет євроштакетник?

05.12.16 20:56 0 1345

Металевий паркан сьогодні - це один з найбільш затребуваних сучасних матеріалів для будівництва парканів. Євроштахетник широко застосовується для огорожі дачних і садових ділянок, заміських будинків і котеджних селищ. До речі, в СПб придбати євроштахетник . Паркани з металевого штахетника характеризує:

  • сучасний дизайн;
  • міцність;
  • довговічність;
  • стійкість до несприятливих погодних умов.

Паркан виготовляється з оцинкованої сталі методом холодного прокату, профільованої як профнастил - тому її іноді називають «штахетник з профнастилу». Гофрований профіль надає йому додаткову міцність. Від корозії метал захищений покриттями з цинку або алюцинка, в якості декоративного покриття використані полімери: поліестер, пурал, пластизол.

Широка колірна гамма забарвлення паркану налічує близько 20 основних кольорів по каталогу RAL, завдяки чому можна підібрати колір забору, який буде максимально гармоніювати з архітектурними рішеннями обробки фасадів і покрівлі будівлі. Металевий штахетник характеризує широкий модельний ряд, можливість вибору декоративного покриття, розмірів штахетних планок та способів встановлення паркану.

Паркани із металевого штахетника

Сучасні паркани з металевого штахетника - це надійні, довговічні та універсальні огорожі. Вони підходять для будь-якого архітектурного стилю і дизайну ділянки: невеликого дачного будинку або заміського котеджу. Такий паркан можна встановити на металевих стовпах з профільної труби або використовувати секції металевого штахетника в якості заповнення прольотів комбінованих заборів з цегляними стовпами або стовпами з бетонних забірних блоків. Паркани з євроштахетника красиві, міцні і надійні, вони не вимагають витрат на експлуатацію.

Для будівництва заборів планки металевого штахетника монтують на металеві профільні лаги. Просвіт між планками може бути від 20 до 60 мм. Можливий інший варіант кріплення паркану - шаховий: планки кріпляться на відстані 80-90 мм одна від одної з двох сторін лаги, чергуючись в шаховому порядку.

Металевий штахетник для парканів різних моделей широко використовується для заповнення прольотів при будівництві комбінованих огорож з цегляними стовпами або стовпами з бетонних забірних блоків. Поєднання цегли або декоративних блоків, що імітують камінь, з профільованими металевими планками дозволяє створювати солідні, міцні, довговічні, але в той же час сучасні і стильні огорожі, здатні прикрасити будь-яку ділянку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Вирішення господарських ...
Наступна новина: Що таке евакуатор?

КОМЕНТАРІ