Модні різновиди жіночого плаття

Модні різновиди жіночого плаття

07.12.16 13:47 0 1054

Багато сучасних жінок ніби зовсім забувають про своє поле. Це пов'язано з тим, що вони абсолютно перестають носити спідниці і тим більше плаття. Але це ж так жіночно і мило!

Тим не менш, у світі є дуже багато жінок, які не можуть обійтися без своїх улюблених суконь. Саме для них сучасні модельєри шиють новинки, а також не перестають оновлювати моделі, які споконвіку радували милих дам. Які ж види суконь зараз в особливій шані? Про це нам розповість співробітник компанії "Еліріс", що займається випуском жіночих суконь, які ви можете подивитися на сайті elliris.com.ua.

Плаття-балон

Особливістю цього плаття можна назвати пишний, немов надутий низ. Воно прийшло з Іспанії в п'ятдесятих роках. Плаття до талії щільно прилягає до тіла, а спідниця дуже незвичайна. По цій прикметі можна досить легко впізнати цей фасон сукні.

Можна грамотно використовувати це плаття, прикриваючи ним недоліки фігури. До них відносяться животик або повні стегна. Його можна носити з будь-якого приводу, як увечері, так і вдень. Загалом, воно дуже гарне, і не дарма воно стоїть першим у списку.

Бебі дол

Це дуже жіночна сукня, що чимось нагадує дитячі милі платтячка. У цій моделі немає рукавів або є, але короткі. Талія завищена і вільна. Плаття створюються з легких тканин, а ще вони декоруються мереживами.

На жаль, такі сукні можна носити тільки молодим дівчатам або дівчаткам, оскільки на бабусі вони будуть виглядати просто безглуздо. Це дуже легке і повітряне плаття, яке висловлює всю суть юної леді.

Плаття-кімоно

За назвою зрозуміло, що це плаття родом з Японії. Воно є національним костюмом даної країни. Зазвичай таке плаття шиється з шовку. Кімоно дуже зручне в повсякденному житті.

Кюлот

Дуже веселе плаття. Його особливістю є те, що замість спідниці в нього - широкі штани або шорти. Це креативне плаття допоможе заховати повні ноги. Сукня має досить довгу і цікаву історію.

Пачка

Напевно, всі знають, звідки прийшов такий фасон сукні. А для тих, хто не знає, то з балету. У сукні облягаючий верх і дуже пишна спідниця, яка має кілька шарів. Тканина у цього плаття зазвичай дуже легка: гіпюр або фатин.

Для такої сукні необхідно мати стрункі ноги, оскільки стегна воно приховати може, а ось ноги будуть у всіх на виду. Це плаття не дуже популярне, але красиве і незвичне, тому, вийшовши в ньому в люди, будь-яка дівчина не залишиться без уваги.

Чеонгсам

Це китайське ошатне плаття. Пояс на праву сторону. Воно елегантно виглядає на мініатюрних дівчатах.

Плаття поло

Такий фасон сукні дуже зручний, тому ідеально підходить для спорту. У нього є кілька гудзиків, що доходять до грудей, а також накладні кишені і комірець. Воно шиється з бавовняних або трикотажних тканин.

Таке плаття зовні дуже схоже на футболку. Довжина може бути як вище коліна, так і нижче. Усім віковим категоріям можна носити таку модель.

Батьківщиною сукні є Великобританія. У ній дуже зручно гуляти, займатися спортом або ж можна піти на зустріч з діловими людьми.

Плаття сорочка

Сукня дуже зручна і вільна. Вона так названа, тому що верх нагадує звичайну сорочку з комірцем і гудзичками. На талії є ремінець, а далі йде пишна спідниця. Такі сукні можна використовувати замість халата, оскільки вони такі ж зручні.

Сарафан

Миле плаття, у якого зазвичай відсутні рукава, але є бретелі. Сарафан дуже легкий і вільний, тому не пред'являє особливих вимог до фігури.

Сарафан почав свою історію в Росії, проте і в Європі є подібні моделі. Ще в стародавній Русі російські дівчата славилися своїми гарними сарафанах. У сучасному світі сарафани не менш популярні, тому моделей просто безліч.

Сарі

Індія є батьківщиною цього одягу. Щоб було зрозуміліше - це просто великий шматок тканини, який красиво обертають навколо тіла, а один кінець обов'язково повинен бути на лівому плечі. Проте, виглядає дуже мило з індійським колоритом.

Це плаття, напевно, найстаріше, оскільки свою історію воно починає ще п'ять тисяч років тому. У Росії сарі майже неможливо побачити, а ось в Індії вони майже на кожному кроці. Індійські дівчата, напевно, взагалі нічого не носять, крім сарі.

Плаття-саронг

Сукня ідеально підходить для виходу на пляж. Вона дуже красиво обв'язує тіло. Це просто знахідка для жінок, які соромляться перебувати в одному купальнику, оскільки це плаття приховує всі недоліки і чудово виглядає. Завдяки йому жінка зможе не обгоріти під жарким сонечком.

Шифт

Коротке плаття, яке має рівний крій з витонченими лініями. Воно дуже жіночне. Класичний варіант передбачає відсутність рукавів, але наявність високого коміра.

Футляр

Дуже знаменита модель, яка прилягає по фігурі. Зазвичай немає рукавів, але є блискавка, яка перебуває на спині. Такий фасон дуже часто використовується для коктейльних суконь.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Дети Ф. Киркорова ...
Наступна новина: Автоклав: что это такое?

КОМЕНТАРІ