Який найкращий тренажер для схуднення?

Який найкращий тренажер для схуднення?

08.12.16 11:37 0 1900

Багатьох з тих людей, які вирішили раз і назавжди позбутися зайвих кілограмів за допомогою спортивних занять, хвилює питання - який тренажер для схуднення найкращий? Відповісти на це питання дуже складно, а часом і неможливо, так як спортивна індустрія пропонує широкий асортимент спортивного обладнання (до речі, переглянути його можна на цьому сайті), яке може допомогти серед іншого і привести свою фігуру в порядок, надати їй стрункий і спортивний вигляд. Далі ми розлянемо найпопулярніші тренажери.

Кардіотренажер

Більшість фахівців в області фітнесу рекомендують людям, що хочуть скинути зайву вагу, в першу чергу звернути увагу на, так звані, кардіотренажери. Ці снаряди не тільки досить ефективно працюють на скидання надлишків жиру, але і тренують серцево-судинну і дихальні системи, а також підвищують витривалість організму.

До кардиотренажерам відносяться такі спортивні снаряди як:

  • бігова доріжка;
  • велотренажер;
  • степпер;
  • гребний тренажер;
  • еліптичний тренажер.

Кожен з них має свої переваги і певні недоліки. Головною перевагою таких тренажерів є те, що, будучи досить компактними і простими, вони легко встановлюються практично в будь-якому будинку. А, маючи тренажер в будинку, під боком, не може бути ніяких відмовок від пропуску занять. А саме регулярні тренування в першу чергу сприяють тому, що вже в найближчій перспективі зайвий жир буде зникати з тіла людини, яка займається, а фігура придбає гарний спортивний вид.

Бігова доріжка

Даний тренажер імітує ходьбу, а також біг. Це один із самих пулярних тренажерів, так як люди цьому тренажері відчувають себе на максимально комфортно. Інтенсивність тренування на цьому тренажері залежить від кута нахилу та швидкості рухомого полотна, які вибирає сама людина. З підвищенням рівня фізичної підготовки необхідно підвищувати інтенсивність занять, інакше втрата зайвої ваги буде відбуватися набагато повільніше.

Велотренажер

Це 1-ин із самих кращих тренажерів для спалення жиру. Він створений для тих, хто любить справжні велосипедні прогулянки. І хоча на цьому тренажері відсутній ефект переміщення в просторі, тим не менш, він добре допомагає скидати зайву вагу. На сучасних можелях можна контролювати навантаження і регулювати її в залежності від фізичного стану і рівня підготовки.

Степпер

Степпер імітує підйом по сходах, і займаючись на ньому регулярно, можна досить швидко відчути ефект схуднення. Тільки необхідно звернути увагу, для людей, у яких є проблеми зі ступнями або колінами, такий тренажер буде не найкращим вибором, так як при заняттях на ньому тиск на суглоби ніг досить відчутний, і це може привести до досить хворобливих відчуттів, що не сприятиме регулярності занять.

Гребний тренажер

Данний транежер здатний забезпечити достатньо продуктивне тренування. Напружена робота великих груп м'язів одночасно у нижній і верхній частині тіла сприяє швидкому схудненню. Відсутність сильного тиску на щиколотки та коліна практично не допускає отримання травм і пошкоджень.

Еліптичний тренажер

Відповідаючи на питання: «який найкращий тренажер для схуднення?», Багато хто назве орбітрек. Еліптичний тренажер або, як його ще називають - орбітрек, увібрав в себе в якійсь мірі все краще, що є в перерахованих вище тренажерах. Тому більшістью фахівців він визнається найефективнішим тренажером для скидання зайвої ваги. Крім цього він відмінно тонізує великі групи м'язів, і як будь-який інший кардіотренажер, ефективно тренує серцево-судинну систему.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Ремонт: что это такое?

КОМЕНТАРІ