Найдивніші десерти світу

Найдивніші десерти світу

08.12.16 17:42 0 1387

Скажіть ну хто з нас не любить десерти? Різноманітні пироги, торти, кекси, пудинги, цукерки люди споживають щодня. Сьогодні ж ми поговоримо не про звичні нам десерти, а про самі нестандартні десерти світу і розповість нам про них співробітник інтернет-магазину "Країни пирогів": pirogi.cafe.

Печиво "Рибка"

Це печиво зазвичай готують вдома і від риби (на щастя) у нього тільки форма. Рецепти даного печива змінюються від сім'ї до сім'ї і поєднують в собі кращі традиції японської кухні. Як правило, дві печенюшки скріплюють заварним кремом або бобовою пастою, яка дуже популярна в Японії.

Джалебі

Ця популярна Індійська випічка неймовірно смачна, як і багато інших індійських солодощів. Шанувальники апетитних назв називають її "Медовою Мням-ням-Няшкою", тому що Джалебі робиться з ферментованого цукру і меду. Напевно, це блюдо так надовго задержалость в кухні Індії тому що воно дуже липке. І дуже смачне.

Манджу

Це рисове жувальне тістечко, яке зазвичай готують на новорічні свята в Японії. Начинки і кольори, як правило, досить різноманітні. Манджу не просто дивне тістечко, воно ще й небезпечне, так як кожен рік знаходиться хтось, хто вмирає вдавившись ним.

Пончик з беконом

Чому він опинився в цьому списку? Бекон в десертах зараз звична справа, тому що всі люблять солодке і в той же час жадають чогось пікантного. Людина схильна створювати собі дилеми. Що краще? Інь або Янь? "Beatles" або "Rolling Stones"? Солодке або солоне? А ось в пончику з беконом все просто - тут Вам і солодке і солоне.

Липке рисове тістечко

Це тістечко чимось нагадує пудинг або навіть сашимі, але без риби... і з цукром. У всякому разі це традиційне тайське блюдо Ви можете знайти на території всього Таїланду і переконаєтесь, що рис не тільки чудовий гарнір, але ще й не менш смачний десерт!

Рамбутан

Він виглядає як неземна форма життя, до якої краще не торкатися, інакше вона прилипне до Вас або ж Ви нею отруїтися - в усякому разі усім на 1-й погляд здається, що чогось поганого не минути. І даремно! Усередині рамбутан містить дуже смачний морс, який азіати використовують для приготування десертів.

Кукурудзяне морозиво

Так, так воно існує і подобу даних ласощів можна навіть знайти в азіатських "KFC". Кукурудза відмінно поєднується з морозивом і йогуртом і виходить дуже смачний десерт.

М'ясний торт

Зроблений з м'яса, з томатним кремом і глазур'ю з кетчупу. Цей "десерт" насправді куди популярніший, ніж багато м'ясних страв. Багато людей, мабуть, просто куштують його через його чудернацьку форму.

Коники в шоколаді

Ця страва продається в багатьох точках планети. Солоний коник всередині відмінно поєднується з солодким шоколадом, що надає страві пікантності.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке парапет?
Наступна новина: Як зважитися поміняти ...

КОМЕНТАРІ