Як зважитися поміняти роботу?

Як зважитися поміняти роботу?

08.12.16 18:04 0 1395

Як прийняти рішення про зміну професії, якщо ви розумієте, що посада не узгоджується з вашим характером, особистісними поглядами і переконаннями. Про це нам розповість Олександр Пурнов - засновник одноіменної Школи Трейдинга: forex-courses.moscow.

Ви коли-небудь замислювалися про те, чому у багатьох людей з часом настає незадоволеність життям? Все частіше долають думки, що життя проходить повз, що вже пізно що-небудь міняти і все здається позбавленим сенсу. Час втрачено, а можливості не повертаються. Мало хто замислюється про те, що досягти внутрішньої гармонії можна в будь-якому віці. Важливо тільки вміти прислухатися до себе.

Вам теж не подобається ваша робота? Ви щодня страждаєте від необхідності виконувати чіткі регламентовані дії? Вам набридли одноманітність і удавана безперспективність діяльності, якою ви займаєтеся? Для того, щоб визначити, чи дійсно вам потрібно міняти роботу, дайте собі відповідь на такі питання:

  • Перш за все, визначте, що вам не подобається у вашій роботі?
  • Чи є необхідність вставати ні світ ні зоря?
  • Чи у вас строго регламентований графік роботи?
  • Чи є постійна присутність начальника?
  • Чи можливо на вашій роботі розкрити свої здібності?

Така незадоволеність створює напружений конфлікт всередині особистості. Немов особистість бореться сама з собою, вірніше з тією частиною себе, яка не дозволяє слідувати голосу живого інтуїтивного почуття.

Деякі люди, перебуваючи в даній ситуації, вчиняють абсолютно неймовірним чином. Вони починають на нинішній роботі займатися своєю улюбленою справою, скажімо, складати розповіді. Але цей метод працює тільки в тому випадку, якщо ви вже прийняли рішення про зміну роботи і використовуєте час виключно в благих цілях - тобто ви створюєте собі базу, напрацьовуєте певний матеріал. Якщо ж у вас просто спрацьовує дух протиріччя, і ви з шкідливості не поспішайте приступати до службових обов'язків, нічого доброго не чекайте. Хочеться попередити так само, що не у всіх сферах цей метод можна застосувати.

Навряд чи можна уявити лікаря, який ігнорує пацієнта або будівельника, який ухиляється від важкої фізичної роботи. Так що подібна «хитрість» вимагає обережності. Рано чи пізно, вас вирахують, а потім змусять робити все те, що вас так засмучує. Ви і самі не розвиваєтеся і суспільству користі не приносите. До речі, суспільству користь можна принести тільки в тому випадку, якщо ми повністю віддалися своїй стихії, якщо ми зсередини наповнені радістю і бажанням творити.

Що по-справжньому варто зробити, так це почати опрацьовувати всередині себе тему незадоволеності роботою. Щодня задаватися питанням які у мене цілі в житті? Чи дійсно це те, чого я хочу? Чи є у мене здібності, про які я забув? Про що я мріяв у юності?

Найважливіше і найважче

Станьте творцем свого життя! Творіть з задоволенням і любов'ю.

Запам'ятайте: якщо ви ходите на нецікаву роботу, значить, це для чогось потрібно. Значить, всередині ви згодні на це. Значить, ви ще не готові до відповідального і серйозного кроку. В іншому випадку ви б її не обрали.

Якщо ви поки не готові «вийти у вільне плавання», почекайте, попрацюйте чесно на тому підприємстві, де ви зараз працюєте. Прийміть це з вдячністю. Радійте тому, що у вас є справа, яка нехай навіть і не зовсім відповідає вашим інтересам. Радійте тому, що вона приносить дохід. Тільки не переставайте шукати.

Одного разу ви зрозумієте, що здатні на більше. І тоді цілий світ розчиняться перед вами. Ви побачите свої приховані досі таланти і можливості, які вам надані. Коли ви займетеся тим, для чого призначені, вам не буде ціни. У вас буде все виходити. Не буде ніяких криз. Вам не потрібно буде виправдовуватися. Ви будете просто насолоджуватися вашою діяльністю.

Вона повинна приносити вам радість, дозволяти вам особистісно рости і вдосконалюватися. І коли ви досягнете цієї майстерності, з радістю виявите, що щасливі. Вам не доведеться більше працювати жодного дня. Ви досягнете внутрішньої гармонії з самим собою. А це дорогого коштує.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Найдивніші десерти світу
Наступна новина: ПриватБанк став «Банком ...

КОМЕНТАРІ