Лікування у Фрайбурзі

Лікування у Фрайбурзі

08.12.16 19:17 0 930

Більшість клінік Німеччини користується заслуженою високою репутацією серед пацієнтів з усього світу, і все завдяки відмінному рівню сервісу, найбільш просунутих методів лікування і першокласної кваліфікації лікарів. Лікування у Фрайбурзі - це пріоритетний напрямок діяльності компанії BehandlungDeutschland, яка організовує лікування в найпрестижніших клініках Європи, а саме у Фрайбургі!

Медичні установи з багатовіковою історією

Клініки Фрайбурга - це одні з старовинних навчально-медичних установ Європи. У клініках Фрайбурга завжди працювали провідні фахівці в галузі трансплантації внутрішніх органів, лікування офтальмологічних захворювань, злоякісних пухлин і широкому спектрі інших галузей медицини.

У штаті клінік Фрайбурга - більше 8 000 першокласних, досвідчених співробітників, в числі яких більше 1000 лікарів та близько 2500 представників медперсоналу середньої ланки. Від більшості установ охорони здоров'я Німеччини клініки Фрайбурга відрізняються, перш за все, своїм розмахом.

Будучи одними з найбільш великих медичних містечок, вона налічують 15 спеціалізованих клінічних підрозділів (перинатальний центр, центр лікування хвороб очей, центр лікування раку молочних залоз і т. д.), а також 5 інститутів і центральних установ.

Чудовою базою для лікування в медичних установах Фрайбурга стали наступні клініки:

  • Diakonie Krankenhaus Freiburg;
  • Gelenkklinik Freiburg;
  • Zentrum Fur Krebsmedizin Freiburg;
  • Bad Krozingen Freiburg;
  • Loretto-Krankenhaus (RkK) Freiburg;
  • St. Joseph Krankenhaus Freiburg;
  • Erich-Lexer-Klinik.

Сучасні клініки Фрайбурга призначені для одноразового стаціонарного лікування понад 1600 пацієнтів. Щорічно пацієнтами клінік стають близько 60 тис. європейців. Кожному з них завжди забезпечується персональний підхід і максимум уваги, при цьому клініка застосовує міждисциплінарні методи лікування хвороб на рівні загальноприйнятих світових стандартів. Фахівці клінік Фрайбурга не обмежуються локальним лікуванням, розглядаючи організм людини як комплексну систему, залучаючи висококласних фахівців в різних галузях медицини.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Представники Польщі ...

КОМЕНТАРІ