У Рівненській області поінформована людина - озброєна

У Рівненській області поінформована людина - озброєна

09.12.16 12:54 0 501
Щороку, третього грудня, відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю.

У Рівненському міському центрі зайнятості зареєстровано 135 людей з обмеженими можливостями. Робота з цією категорією безробітних потребує особливої уваги, бо ці люди – особливі.

Першу декаду грудня у службі зайнятості було оголошено, як Декаду зайнятості для людей з інвалідністю.

У рамках проведення Декади в Рівненському міському центрі зайнятості відбувся День інформування для особливих людей за принципом «під єдиним дахом». Проведення такого інформаційного заходу дає можливість людям, які мають інвалідність, за короткий час і в одному місці отримати максимум інформації та консультацій різних сфер їх діяльності.

«Мета проведення заходу, як і усієї нашої роботи з інвалідами, – комплексне надання якісних адресних послуг саме цій категорії населення. Тому що поінформована людина - це озброєна людина» - розповідає заступник директора міського центру зайнятості Світлана Ротар.

У роботі заходу взяли участь керівники та фахівці управління праці та соціального захисту населення, обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, об'єднаного управління Пенсійного фонду України Рівненської області, Центру з надання правової допомоги, МСЕК, Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Для відвідувачів дня інформування провели презентацію Олександрійського центру реабілітації інвалідів.

Свої побажання та враження від участі у заході його учасники висловили в анкетах, які запропонували заповнити фахівці центру зайнятості. І головним побажанням було – запровадити проведення таких Днів інформування систематичними та розширити коло установ та організацій, які можуть надати таку необхідну інвалідам інформацію.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: деякі аспекти ...
Наступна новина: На Вінниччині у рамках ...

КОМЕНТАРІ