На засіданні науково-консультативної ради з питань охорони культурної спадщини розглянуть низку актуальних для міста питань

На засіданні науково-консультативної ради з питань охорони культурної спадщини розглянуть низку актуальних для міста питань

09.12.16 16:39 0 573
У Ратуші 8 грудня, відбудеться засідання науково-консультативної ради з питань охорони культурної спадщини у м. Чернівцях. Початок – о 16:00 (кабінет 202).

Порядок денний засідання науково-консультативної ради з питань охорони культурної спадщини в м.Чернівцях

1. Про розгляд електронної петиції №578 від 16.11.2016 року, щодо відновлення каплиці Святого Антонія, що стояла поряд із Костелом Найсвятішого Серця Ісуса (доповідає Ткач В.В.).

2. Про розгляд електронної петиції №603 від 21.11.2016 року про якнайшвидше спорудження скульптурної композиції «Хрест Пієта» на честь героїв Небесної сотні (доповідає отець Валерій Сиротюк).

3. Про розгляд електронної петиції №544 від 17.10.2016 року про введення тимчасового мораторію, на будь-яке будівництво та реконструкцію будівель в межах центрального історичного ареалу (доповідає Аль-Ахмаді Саер Аднан – архітектор, директор, ГІП ПП «Алекс-Проект»)

4. Про розгляд містобудівного розрахунку щодо будівництва двоквартирного житлового будинку за адресою вул. Ю.Федьковича,51 (доповідає архітектор Стрийська Ю.Я.).

5. Про розгляд питання відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на вул. Лазурній, біля садівничого товариства «Фотон» (доповідає Ільків М.В. – директор Чернівецької філії Інституту археології ДП «Науково-дослідний центр» «Охоронна археологічна служба України» Національної Академії Наук України).

6. Про розгляд питання влаштування на вул. О.Кобилянської скульптури двірника.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Вінниці відбудеться ...

КОМЕНТАРІ