Ігор Вонс: Налагодження сприятливого інвестиційного клімату в області - головне завдання влади

Ігор Вонс: Налагодження сприятливого інвестиційного клімату в області - головне завдання влади

09.12.16 15:42 0 593
Завдання влади – створити сприятливий бізнес-клімат, який би сприяв залученню інвестицій та створенню нових робочих місць. Однак бізнес повинен працювати у виключно правовому полі.

На цьому акцентував увагу заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Ігор Вонс під час круглого столу «Діалог влади та бізнесу - ефективний інструмент створення сприятливого бізнес-клімату Тернопільщини», який відбувся 8 грудня. Захід провели у рамках Регіонального форуму підприємств малого та середнього бізнесу в контексті підписання Україною угоди про Асоціацію з ЄС «Діалог заради сприяння торгівлі та розвитку бізнесу».

«Незважаючи на ситуацію в країні, підприємства Тернопільщини розширюються, створюють нові робочі місця і беруть активну участь у вирішенні соціальних проблем краю. Цього року у розвиток економіки області вкладено капітальних інвестицій майже на 3 млрд грн, що на 40,9 % більше, ніж у січні-вересні 2015 року. Обсяг прямих іноземних інвестицій зріс на 8% і склав $53,1 млн. Це свідчить, що область розвивається, підприємства розширюють виробництво, сплачуються податки. А ці кошти, в свою чергу, спрямовують на ремонт і реконструкцію закладів соціальної сфери, покращення інфраструктури. Адже це – запорука економічного зростання», - наголосив Ігор Вонс.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ