У Рівненській області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 3 викрадачів лісодеревини

У Рівненській області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 3 викрадачів лісодеревини

09.12.16 09:46 0 486
Рівненською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 3 осіб, які попередньо змовившись, викрали та вивезли з підприємства колоди дуба.

Про це повідомив керівник Рівненської місцевої прокуратури Володимир Самардак.

- Встановлено, що у червні 2016 року група чоловіків проникла на територію одного з підприємств м.Рівного, де після застосування насильства до охоронця території, завантажила за допомогою спеціальної техніки та вивезла понад 10 куб м кругів дуба, - розповів прокурор. - Підприємству завдано збитки у сумі близько 80 тис грн.

У ході досудового розслідування зібрано беззаперечні докази того, що цей злочин організував 51-річний річний житель обласного центру, який залучив до протиправної діяльності ще двох спільників та керував їх діями, а також сам безпосередньо приймав участь у пограбуванні та доставленні деревини на зберігання іншому підприємству з обробки лісопродукції.

Дії спільників кваліфіковано за ч.3 ст. 186 КК (грабіж, поєднаний із проникненням у приміщення, що завдало значної шкоди). На даний час стосовно співучасників кримінального правопорушення (серед них один – раніше судимий) застосовано запобіжні заходи: тримання під вартою та домашній арешт.

Обвинувальний акт розглядатиме по суті Рівненський міський суд.

Довідково: санкція ч.3 ст. 186 КК України передбачає покарання у вигляді позбавленні волі на строк від 4 до 8 років.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: До Дня Збройних Сил України ...

КОМЕНТАРІ