Вінничина: діти учасників АТО з Томашпільського району здійснили «Подорож у дитячий світ» (+фото)

Вінничина: діти учасників АТО з Томашпільського району здійснили «Подорож у дитячий світ» (+фото)

09.12.16 14:40 0 490
8 грудня, в рамках благодійної акції «Подорож у дитячий світ», яка проходить під патронатом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія за участі бізнесмена й мецената Сергія Капусти, розважальний центр «Ігроманія» приймав дітей із Томашпільського району.

«Ми зібрали для участі у благодійній акції «Подорож у дитячий світ» 48 дітей різних вікових категорій – від першого до дев'ятого класу з усього району, але усіх їх об'єднує одне – це діти учасників антитерористичної операції, батьки яких демобілізовані , або зараз перебувають у зоні АТО»,- коментує Вікторія Стасюк, заступник директора з виховної роботи Яланецької загальноосвітньої школи, яка супроводжує групу.- Найбільше дітей із Вапнярки, Антонівки, Стіни, Високого, Пилипів –Борівських.

Від імені педагогів, батьків та дітей, що беруть участь в акції, Вікторія Стасюк висловила щиру вдячність організаторам «Подорожі у дитячий світ»

за надану дітям такої вразливої категорії можливість поринути у світ безтурботного дитинства та насолодитись перевагами «Ігроманії».

Школярі із Томашпільського району грали у боулінг, катались на роликах, стрибали на батуті, а також змагались у різноманітних настільних іграх. До послуг наймолодших гостей були готові іграшкові «транспортні засоби», каруселі, «басейн» із кольоровими кульками.

Після ігор та розваг маленькі гості «Ігроманії» пригощались піцою , соком та картоплею - фрі.

На завершення подорожі до країни дитинства гості із Томашпільського району відвідали Подільський зоопарк.

Нагадаємо, що у рамках даного благодійного проекту в ігровому центрі уже побували діти пільгових категорій із Тульчинського, Барського, Немирівського районів. До кінця благодійної акції таку можливість матимуть діти із усіх районів Вінницької області, адже вона триватиме до тих пір, поки діти вразливих категорій з усіх районів не побувають у «Дитячому світі «Ігроманії».

Традиційно на них чекатимуть ігрові майданчики, веселі аніматори та смачний обід.

























































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ