Керівника лісгоспу на Волині підозрюють у розтраті державного майна на суму 385 тис грн.

Керівника лісгоспу на Волині підозрюють у розтраті державного майна на суму 385 тис грн.

10.12.16 15:42 0 595
Прокуратурою Волинської області повідомлено про підозру у вчиненні розтрати чужого майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем та службовому підробленні (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України) керівнику одного з державних лісових господарств обласного управління лісового та мисливського господарства.

Установлено, що керівник лісового господарства уклав із регіональною філією Державного підприємства "Центр Державного земельного кадастру" фіктивні, завідомо нікчемні для обох сторін угоди про виконання робіт з топографо-геодезичної зйомки земельних ділянок лісового фонду, згідно яких філія повинна була надати послуги зі зйомки, а державне лісове господарство здійснити оплату за них.

Проте будь-які роботи за договором не проводились, хоч в акти приймання-передачі робіт внесено завідомо неправдиві відомості про їх виконання в повному обсязі.

За такі "проведені" роботи здійснено оплату в сумі 385 тисяч гривень.

Колишньому керівнику філії Державного підприємства "Центр Державного земельного кадастру" також оголошено про підозру у вчиненні цих злочинів.

Наразі вирішується питання про відсторонення керівника лісгоспу від посади та обрання обом підозрюваним запобіжних заходів.

У провадженні триває досудове розслідування.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Get the Flash Player to see this player.

url=/userfiles/flash/VolynVideo/2016_12_09.mp4 width=450 height=318 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true playlistThumbs=false
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Водія,який вчинив ДТП на ...
Наступна новина: Тиждень права: як працює ...

КОМЕНТАРІ