У музеї органів прокуратури Рівненщини для студентів проведено заняття-екскурсію

У музеї органів прокуратури Рівненщини для студентів проведено заняття-екскурсію

10.12.16 10:33 0 546
Музей історії прокуратури Рівненської області 9.12.2016, відвідали студенти Рівненського державного базового медичного коледжу.

Для них голова Ради ветеранів війни та праці прокуратури Рівненської області, старший радник юстиції Олександр Коташевський та викладач з правознавства згаданого навчального закладу Марина Селібова провели відкрите заняття-екскурсію з історії виникнення та діяльності прокуратури на території нашого краю, починаючи з 18 століття до сьогодення.

Студенти довідались від правників історію виникнення професії прокурора, створення прокуратури на території нашої області, а також про людей, які працювали та працюють в ній, цікаві справи, які довелося розслідувати слідчим на території нашого регіону.

Особливу увагу було приділено співробітникам прокуратури - учасникам Великої Вітчизняної війни, а також тим, хто загинув при виконанні службових обов'язків.

Із музейних вітрин відвідувачі дізналися, що серед прокурорів є й науковці, письменники, спортсмени.

Майбутні медики ознайомилися з історичними документами про створення прокуратури, нормативно-правовими актами, кодексами різних часів її діяльності, в тому числі довоєнного періоду, процесуальними документами, зокрема, постановами про призначення судово-медичних експертиз, особистими документами прокурорських працівників, зразками форменого одягу різних років, знаками відмінності, нагородами за службу, старими фотографіями, предметами криміналістичної техніки й іншими експонатами.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У школах Чернівців ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Теребовлі ...

КОМЕНТАРІ