У Рівненській області консультаційні пункти центру зайнятості працювали на автовокзалах

У Рівненській області консультаційні пункти центру зайнятості працювали на автовокзалах

10.12.16 09:26 0 500
У рамках соціального проекту «Квиток до успіху», з метою ознайомлення рівнян та гостей міста з послугами служби зайнятості та найактуальнішими вакансіями, а також можливістю знайти підходящу роботу, 8 грудня на територіях місцевих автовокзалів – «Чайка» та автовокзалі що по вулиці Київській працювали консультаційні пункти Рівненського міського центру зайнятості.

Такі заходи у незвичному форматі у Рівному проводилися вперше. А вибір місця проведення обумовлений тим, що саме перевезення – одна з основних послуг, якою користується велика кількість людей. Аби охопити якомога більшу кількість громадян і була обрана територія автовокзалів.

Відвідувачі автовокзалів підходили до розгорнутого консультаційного пункту Рівненського міського центру зайнятості, перечитували інформаційні листівки, ставили різні запитання: який сучасний ринок праці, цікавилися вакансіями з високою заробітною платою, можливістю влаштуватися на роботу в Рівному з наданням житла, можливістю отримати професію за рахунок Фонду загальнообов'язкового соціального страхування на випадок безробіття тощо. Чимало молодих людей розпитували про роботу в супермаркетах «Вопак», «Сільпо», «Епіцентр», мережі маркетів «Сім - 23».

Громадяни охоче брали листівки з собою – своїм друзям, родичам, сусідам.

Сподіваємося, що усі хто спілкувався з фахівцями міського центру зайнятості почерпнули корисну, а можливо, й важливу для себе інформацію.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З початку року Вінницька ...
Наступна новина: На Рівненщині за позовом ...

КОМЕНТАРІ