На Вінниччині розширено мережу закладів з поглибленим вивченням базових дисциплін (+фото)

На Вінниччині розширено мережу закладів з поглибленим вивченням базових дисциплін (+фото)

10.12.16 17:52 0 581
«Усього таких закладів нараховується 44 в 17 районах та 5 містах області. Функціонують 84 школи з поглибленим вивченням базових дисциплін, у тому числі 25 у сільській місцевості», - про це повідомила начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти Олена Дорош 8 грудня, в ході засідання колегії Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації.

Відкрив засідання заступник голови – директор Департаменту освіти і науки Ігор Івасюк. В ході засідання обговорювали хід виконання Обласної цільової програми роботи з обдарованою молоддю на 2013-2017 роки. Так, найкраще Програма виконується у Гайсинському, Тиврівському, Жмеринському районах та містах Вінниця, Козятин, Хмільник. У 26 районах та 7 містах прийняті й реалізовуються відповідні програми. Також в ході засідання обговорювали створення умов для повноцінного розвитку дітей в дошкільних навчальних закладах. За словами головного спеціаліста відділу загальної середньої та дошкільної освіти Тамари Бачинської, головним пріоритетом області залишається вирішення проблеми охоплення дітей якісною дошкільною освітою. Найвищий показник охоплення дітей освітою віком від 3 до 6 років у Бершадському, Іллінецькому, Теплицькому, Тульчинському та Хмільницькому районах. Завершується робота щодо реалізації в області «Єдиної регіональної електронної бази дошкільних навчальних закладів області та порядку реєстрації дітей до дошкільних навчальних закладів (заяви батьків)».

В ході засідання було розглянуто питання стану та подальшого розвитку психологічної служби в аспекті виконання Плану заходів щодо розвитку психологічної служби системи освіти Вінницької області на період до 2017 року та питання підсумків перевірки діяльності відділу освіти Могилів-Подільської райдержадміністрації, управління освіти Могилів-Подільської міської ради щодо вдосконалення фізичного виховання, спортивно-масової та оздоровчої роботи серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ